Алена: Слави го чака черна прокоба заради Ретроградния Меркурий! И още „разкрития“ от отвъдното!

България отблизо

„Новият политически сезон изисква непрекъснат анализ и признаване на грешките от политическите партии, което се предопределя от датата на стартиране на парламента. Това се предопределя от Уран в дома на материалната стабилизация”, заяви астрологът Алена, която разкри какво вещаят звездите за политиците в ефира на bTV.

За Корнелия Нинова и Валери Симеонов предстои година на ново начало, а в БСП ще има много сериозни проблеми, разкри Алена.

Слави Трифонов е направил грешка с датата, на която е обявил края на шоуто си и началото на новия си политическия си проект, тъй като това е бил последния ден на ретроградния Меркурий. Другата грешка, която прави шоуменът, впускайки се в политиката, е обявяването на новия му проект на 15 септември, когато се събират три планети, които не позволяват.

София ще остане дясна след местните избори, при които в столицата няма да има изненади, но за сметка на това не малко сътресения и нови лица се очакват около вота в други градове. Ако някоя партия направи сдружение или коалиция с „Гергьовден”, тя се разпада, разкри Алена.

Ние имаме две въпроса.

Социолозите в отпуска ли са, та пуснаха на екран врачките?

И защо непрекъснато се занимават със Слави, когато държавата се гърчи от проблеми?

Пак ли пуснаха торбата с манипулациите?

loading...

Tagged

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *