Американците изпаднаха в ПАНИЧЕСКИ СТРАХ от „СТОМАНЕНИЯ ПРЪСТЕН“ на РУСИЯ! Ето какво се СЛУЧИ! Вижте ТУК!

Свят

Въпреки „страшните“ закани на американския президент Доналд Тръмп, въпреки „могъщите“ ескадрени миноносци, носещи на гърба си цели флотилии от самолети и ракети, въпреки вдигнатите във въздуха американски супер самолети на „Страшния съд“ и непреставащото самохвалство на Пентагона…Американците се страхуват.

Страхуват се от Русия. От неподозираните възможности на нейните нови оръжия. От силата на руската армия. И най-вече се страхуват от невероятното спокойствие, с което Москва посреща всяка тяхна провокация.

САЩ са обградили Руската федерация с военни бази отвсякъде. Щатски ядрени бойни глави стърчат от ушите на всяка държава около огромния славянски Колос. Но в Русия това, като че ли не прави впечатление на никого.

Дълбоко в себе си руският народ е приел, че трябва да води битка с янките за правото да бъдат независима и суверенна държава, с чиито интереси трябва да се съобразяват всички. Включително и довчерашните господари на света от Уолстрийт и Лондонското Сити.

Тази традиционна, чисто руска нагласа обаче, изобщо не важи за управляващите в САЩ. Те по правило, панически се страхуват от Русия. И с всеки изминал ден се появяват все по-нови и по-страшни основания за страх.

И ракетната атака по Сирия също им даде не малко такива основания. Нанасяйки ударите си, янките гледаха да са по-далеч от основния полигон на военните действия. И значи по далеч от руснаците. Затова основният ракетен залп бе изстрелян чак от Червено море.

От какво всъщност се бояха американците при ракетните си удари срещу Сирия?

Ами много просто. Управляващите във Вашингтон и военнослужещите се бояха и продължават да се страхуват от „стоманения пръстен“ на Руската федерация.

Така всъщност янките наричат непробиваемата мрежа на противовъздушната отбрана, която Руската федерация изгради около границите на Сирия. Тази мощна противовъздушна отбрана може да унищожава до 90 самолета едновременно. Ако те, разбера се, са толкова глупави и дръзнат да тръгнат срещу нея.

Стандартният обсег, в който действат, инсталираните в Сирия руски зенитно-ракетни системи е не по-малък от 500 километра. Тези системи са предназначени за унищожаване на самолети, крилати и балистични ракети, включително и ракети със среден обсег на действие, а могат да се използват ефективно и срещу наземни цели.

Тези системи са едно от най-страшните оръжия в света. И американците знаят, че Сирия е защитена надеждно от руските страховити и смъртоносни зенитно-ракетни комплекси С-400. Те са разположени в могъщ стоманен пръстен около територията на арабската страна.

И единствената причина да не бъде използван този „стоманен пръстен“ срещу американските крилати ракети, е решението на руското ръководство и на руския президент Владимир Путин да не унищожават напълно американските ракети, кораби и самолети, които участваха в нападението срещу Дамаск.

Но, както станахме свидетели, и старичките, съветски противовъздушни системи бяха достатъчни, за да спрат и да сведат почти до нула, ефективността на „гордите“ американски Томахавки.

Реалната причина за паническия страх на американските военни от тези мощни зенитно-ракетни комплекси е, че на тях са инсталирани средства за радиоелектронна борба. А се знае отдавна, че цялата американска военна техника, включително и ракетното им въоръжение работят, използвайки GPS сигналите, които посочват на ракетите и самолетите местоположението на зададените цели.

Ако тези спътникови GPS сигнали бъдат прекъснати, то самолетите ще се изгубят в мъглата. Ракетите никога няма да намерят целта и ще се самоунищожат. Корабите може изобщо да спрат да плуват или ще се носят в свободно движение по вълните.

Тези средства за радиоелектронна борба, съчетани с изключителната бързина и широкообхватност на руските комплекси С-400 ги прави непобедима и смъртоносна сила, която е способна да реши изхода от всяка битка.

И точно затова американците се страхуват панически от тези бойни комплекси. Както и от руския стоманен пръстен, обхванал не само Сирия, но и цялата територия на Руската федерация. Като в РФ са използвани вече новите, модерни и още по-страховити зенитно-ракетни комплекси С-500 и С-600, които всъщност създадоха непробиваем затворен купол над Русия.

Затова руснаците са спокойни. А щатското ръководство трепери от страх.

Автор Иво Македонски, istinata.net

 

Tagged

6 thoughts on “Американците изпаднаха в ПАНИЧЕСКИ СТРАХ от „СТОМАНЕНИЯ ПРЪСТЕН“ на РУСИЯ! Ето какво се СЛУЧИ! Вижте ТУК!

  1. АДМИРАЦИИ за бойната техника на братска РУСИЯ!!! Кога Нашите политици ще осъзнаят къде е мястото на БЪЛГАРИЯ!!!!!!! Аман от наведени подлизурковци!!!!!!!!!!!!!!

  2. В действителност Сирия се оказа полигон за продажба на военна техника. Руснаците показват наяве способностите на своето въоръжение. И американците се опитват да направят същото, но предизвикват само смях! От 104 ракети трима ранени! Това е равносметката. Прилича ми на Холивуд!

  3. Би било добър маркетингов ход някое от тези корабчета да беше поело към дъното-след предварително изпразване от невинните морячета (генералите биха могли да останат)

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *