Апартамент гейт се превърна в кум гейт. Вижте кой още живее с Цецко на „Латинка“

България отблизо
Кумицата на Цветан Цветанов и зам.-министър на спорта Ваня Колева също си е купила апартамент в тузарския блок на улица „Латинка“ в София, построен от фирма ”Артекс”. Това показва проверка на сайта Фрог в имотния регистър.

Така двамата се оказват комшии. Ваня Колева и съпругът и Николай са горди собственици на апартамент от 231, 600 км. м., намиращ се на втория етаж в т. нар. „блок на буквите“, става ясно от регистъра.  Те притежават и гараж от 24, 5 кв. м.  Не е тайна, че Ваня Колева е една от близките на Цветанов от ГЕРБ. Между  2014 г. – януари 2017 г. тя беше парламентарен секретар на спортното ведомство. След това стана и зам.-министър. Цветан Цветанов и съпругата му Десислава, служителка в ДАНС,  кумуваха на църковното бракосъчетание на Ваня и Николай. Той  е бивш национален състезател по колоездене и осми на световното първенство в Лестър от 1982 г.  Ваня Колева е завършила е Треньорския факултет – лека атлетика, в Националната спортна академия „Васил Левски“. На парламентарните избори  беше на 12 място в листата на ГЕРБ от Добрич.

Преди ден стана ясно, че апартаменти от „Артекс“, освен Цветан Цветанов, са си взели още правосъдният министър Цецка Цачева и бившият министър на културата Вежди Рашидов. Най-коментираната тема в обществото е нереално ниските цени, на които те са придобили имотите си.

А най-безумното е, че всеки се прави, че не знае кои са му съседи и се изненадва, когато „разбере“ от медиите, че на другия етаж е негов висш и верен съпартиец.

В този ред на мисли се питаме, дали Цветанов знае, че живее в един блок с кумицата си, или пак ще каже, че това е спекулация и опит за очерняне не името МУ.

Tagged

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *