Арман Бабикян взриви мрежата! Народът – от „Осанна!“ до „Разпни го!“

България отблизо
Наистина има моменти, в които настоявам да събера масовата омраза. Може би трябва да се консултирам с лекар.Сериозно ! Написа Арман Бабикян.

Тези двамата идиоти от селото са пребили войника, защото живеят в незаконни къщи ли ? Знае ли вицепремиерът с юнашкия поглед и неговият премиер, колко процента от постройките в българските села са незаконни? Ако се поинтересуват, ще се смутят много силно.И това е от много години насам ! Какво каза Каракачанов след изказването на Мария Захарова или на руския патриарх ? Май не каза, че руснаците са станали много нагли… Кой изкупува краденото желязо от ромите ? Българи или роми? Кой дава пратките дрога за дистрибуция – българи или роми? Кой фалира банките ни ? Кой е нагъл ? Етнос или престъпното действие и бездействие на една държава?

 

Протестантите цивилизоваха повече роми в страната, а БПЦ се ангажира с Хари Потър и мятане на кръстове пред татуирани с кръстове, змейове и ликове на Ботев тела. …Откъде тази алчност да се прави политика върху злоба? Разнасят ми се по студията разни карибски революционери и плеъри, за да обясняват, че те милеят за българщината, а другото било циганизация !!! Какъв е този термин? Срeдно аритметично между мургав, крадлив и плодовит ли ? А жълти звезди кога ще раздавате, Красимире ? Да се наредя и аз. Народ излязъл от Османската империя бе достатъчно благороден да приеме бягащите арменци, да спаси евреите си, а сега властта гони децата на България ! Началникът на Гражданите за европейско развитие да не мълчи, защото това, което се лее от кабинета му е омраза и не е Европа.

 

Арман Бабикян, Фейсбук

loading...

Tagged

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *