Борисов изплака: Правят ми саботажи, за да ме свалят и да строшат системата. Президентът също участва!

България отблизо
Това беше саботаж срещу правителството. Чист саботаж. Надявам се проверките да приключат възможно най-бързо и всичко да излезе наяве.
Аз само показвам. Ето и днес това правя. Завод след завод и то по време на рецесия. Смешно и забавно ми е, как от всеки телевизор или радио, който пусна, чувам, че няма свобода на словото и обиди по свой адрес.

Така премиерът Борисов коментира думите на президента Радев, че свободата на словото в България е в криза и медиите се управляват чрез някой телефон, както държавата.

Как става това, като няма свобода на словото? Не мога да се занимавам с Корнелия Нинова. Какво да  и кажа – пусни екипите на „Позитано“. Стига, това е несериозно“, каза още Борисов.

 

Според Борисов това е един от няколко саботажа, които целят да „строшат системата“.

„Те правят саботаж срещу правителството. Правят саботажи срещу агенцията за приходите, агенцията за вписванията. Планирани, целенасочени, за да строшат системата. Изведнъж правителството е виновно. За кое? За това, че правят саботажи“, каза премиерът.

По думите му, Великова „знае, че не само правителството, но и ние като партия не участваме, че е саботаж“. „Затова се надявам прокурорите в рамките на днешния-утрешния ден да приключат цялата тази работа“, добави премиерът.

loading...

Tagged

1 thought on “Борисов изплака: Правят ми саботажи, за да ме свалят и да строшат системата. Президентът също участва!

  1. Горката Тиква-все саботажи МУ се привиждат.Най-големият „саботаж“ обаче ще му спретне озверелият вече от глад и мизерия български народ.Най-късно януари-март 2020г.Като вдигнат още цената на тока, горивата, храните…Така ги виждам аз нещата.И тоя път така ще го подгони народа с камъни и дърве, че предишната случка от февруари 2013г. ще му се види като мил спомен.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *