Борисов си призна: Минава в опозиция и става…Няма да повярвате какво!

България отблизо

Премиерът Бойко Борисов опита несполучливо  да се подиграе с листата на БСП.

По думите му тя била на принципа – шионин, Държавна сигурност, шпионин, Държавна сигурност. Много Троянски коне ще влязат в ЕП и това е видно, направи се на притеснен  Борисов.

А пък самият Борисов си харесвал листата на ГЕРБ. Само че ще го попитаме като толкова много знае кой откъде идва, защо не помисли най-напред за себе си и за онази сенчеста и мафиотска групировка, от която идва той самия. Да не говори за аферите и далаверите,  в които е потънала неговата партийка, а може би и той самия.

Сега разбирам, каканиже премиерът, защо и нашите опоненти искат да ни вкарат в компроматна война. Бях сигурен и щях да се обзаложа за Иво Христов и за това, че е в листата, защото видях как се гледат с Корнелия Нинова онзи ден, и как правят оня КСНС в нищото, само за да се говори по темата.

Той не пропусна да захапе и водачът на соцлистата Елена Йончева.

Много готино е да се закичиш със знамето на разследващ журналист, но въпросът е какво разследване си направил, като си бил в сянката на премиера, недоумява Вожда на ГЕРБ.

И ние като станем опозиция някой ден, ще станем разследващи журналисти, пророни отчаяно Борисов.

Въпросът е дали ще остане нещо от партийката на Борисов, след като се срутят от властта. Защото там са само аферисти и далавераджии, както показаха последните събития и подадените оставки от гербери на най-висши ръководни длъжности.

Но Борисов не се притеснява от това и продължава да каканиже. Невключването на Сергей Станишев в листата на БСП показвало, че неговите, на Борисов, опоненти вече нямали нищо общо с европейските социалисти.

Дали е така ще се види. Но че Борисов и ГЕРБ нямат нищо общо с традиционните български ценности, това вече е доказано.

Tagged

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *