Вижте кой още си ОТИВА, заедно с Цветанов! Всички гербери в пълна паника!

България отблизо

Ледена реплика на Борисов стресна всички управляващи гербери: „Тази партия аз я създадох и няма да оставя някой да ми я вземе“.

Точно затова, след новината за уволнението на Цветанов, герберите масово започнаха да трият в профилите си свои снимки със собственика на най-шикозния апартамент в сградата „Летера”.

Спешно заседание на Изпълнителната комисия на ГЕРБ уволни Цветан Цветанов от парламента и го остави само зам. председател на партията, отговарящ за структурите. „Мълнията” в няколко сайта изправи на нокти управляващите.  Комисията ще се събере отново. Това казаха двама от най-доверените на Борисов хора, цитирани от медиите.

Официално Комисия не е имало, но премиерът провел разговори с авторитетите в ГЕРБ. Съдбата на Цветанов е решена, връщане назад няма. Той е сложен на дузпата, а както се знае, Борисов бие от бялата точка, докато не вкара, коментираха членове на Изпълнителната комисия.

Но Фейсбук подписката „Цветанов е невинен”, инициирана от най-верните на втория в ГЕРБ – шефката на дамската структура Ирена Соколова, бившият депутат Антон Тодоров и народните представители Пламен Нунев, Десислава Атанасова и други вече беше тръгнала.  Сред първите, препечатали защитния пост на собствената си Фейсбук страница беше и шефът на правната комисия в парламента Данаил Кирилов. Няколко часа по-късно, след като се чу, че Борисов е бесен на подписката, всички премахнаха съобщението.

В същото време стана ясно, че Цветанов също си е поръчал защитна кампания в стил Делян Добрев на верните си структури в страната. Нито една от тях обаче не посмя да излезе с декларация, стреснати от ледените думи на Борисов, че няма да позволи на никого да заграби партията, която лично той е създал.

Ясно е, че управляващите гербери, подобно на слънчогледи, зарязаха Цветанов и се обърнаха към „слънцето“ Борисов. Но те явно не знаят, че заедно с Цветанов ще си замине и Борисов. Само трябва да минат евроизборите. И не за друго, а защото българският народ вече не може да търпи ни Цветанов, ни Борисов, ни останалите в ГЕРБ. И ако някой си мисли, че ще махне Цветанов и Борисов, а ще остави ГЕРБ на политическата арена, много се лъже. Хората ненавиждат тази партийка, заради всички афери и далавери, както и за ликвидирането на българската икономика, здравеопазване и образование, което докара невиждана мизерия и нищета на хората в България.

Така че, заедно с Цветанов и Борисов, трябва да си отиде и ГЕРБ, както си отиде и НДСВ. Иначе протестите и гневът на народа ще продължат, докато и последния корумпиран властник от ГЕРБ не си отиде, заедно с тази партийка, която тормози хората вече десет години.

Автор Иво Македонски, istinata.net

Tagged

1 thought on “Вижте кой още си ОТИВА, заедно с Цветанов! Всички гербери в пълна паника!

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *