Вицепремиер ШОКИРАЩО: Борисов СЪСИПВА България! Вижте какво се случва в правителството!

България отблизо

„Ако продължаваме да се държим мило и любезно, и за всичко да молим брюкселските чиновници, те ще ни съсипят. Световната история не познава случай, голяма и силна държава да се е трогнала от воплите и интересите на по-малка държава.

Това, макар и не буквално, заяви в ефира на Нова телевизия, вицепремиерът и министър на отбраната Красимир Каракачанов, цитиран от blitz.bg.

А тези думи на вицепремиера Каракачанов, макар и непряко, ясно сочат към неговия шеф Борисов. Защото всички знаем кой винаги се държи „мило и любезно“ с ЕС. И кой изпълнява безпрекословно и на часа, заповедите на Вашингтон и Брюксел. Знаем кой, години наред, пренебрегва интересите на нашата страна. И поставя правителството в услуга на чужди и антибългарски интереси.

„Крайно време е да излезем от приспивната песен, че ЕС ни третира като равни. Без абсолютно никакво основание ни принудиха да закрием четири реактора на АЕЦ „Козлодуй“. После казаха – може да участваме в Северен поток 2, а в Южен поток не може. Крайно време е да излезем от този дълбок сън, че ЕС защитавал интересите ни“, изригна вицепремиерът.

Този „дълбок сън“, за който говори Красимир Каракачанов, е сънят на заблудите, в който Борисов от години се опитва да потопи страната. Чрез измислени скандали. Чрез непрекъснати внушения, че щом ЕС заповядвал, ние не можем да се противопоставим. И трябвало да изпълняваме всички „препоръки“ на Брюксел, защото иначе щели да ни спрат кранчето, тоест парите…А защо Унгария, Чехия и Полша могат да се противопоставят на ЕС?

Какво разкриват тези думи на Каракачанов?

Ами много просто. Разкриват, че макар да показва лоялност, на практика дори Каракачанов, който, меко казано, е твърде обигран в политиката…Дори той не може вече да понася Борисовата безгръбначност и безпрекословно подчинение на заповеди, които не само вредят на българския национален интерес, но и направо го унищожават.

В хода на разговора, Каракачанов индиректно заяви, че новата измишльотина на Франция и Германия, наречена пакет „Мобилност“, ще фалира българските превозвачи.

„А транспортът е третото перо в бюджета на България, който дава храна на 100 000 души“, продължи вицепремиерът, цитиран от news.bg.

Този пакет „Мобилност“ нагледно показва, че Западът работи против България. Каракачанов ясно го каза: Брюксел иска да ликвидира третото по значимост перо в бюджета на България. Какво по-нагледно доказателство, че Западът продължава да ни унищожава.

Ще припомним, че на думи, и Борисов се обяви в защита на българските превозвачи. Но само на думи. Защото той нищо конкретно не направи. Освен че продължи да обикаля Западните Балкани, макар че няма никаква работа там. Освен отново да изпълнява чужди заповеди.

„Аз не съм русофил, но България има нужда от развиване на отношенията си с Русия, защото сме съседи през Черно море. Няма да сваля българската авиация на земята, защото някой решава, че щом е руска, няма да я използваме. Заплаха за националната сигурност на страната не е Русия, а ислямския радикализъм и тероризъм“, добавя Каракачанов.

В коментар на думите му, ще споменем, че почти всичко, което вицепремиерът каза в ефира на Нова телевизия е истина.

Лошото е, че това е една твърде закъсняла истина. Лошото още е, че вицепремиерът иска да развиваме отношенията с Русия, а премиерът Борисов на всяка крачка ги проваля.

Само преди няколко дни шефът на Каракачанов, Борисов, бе позорно изгонен от Русия. Защото именно той спря Южен поток и АЕЦ „Белене“. А тези проекти бяха наречени „стратегически“ от президента, от енергийния министър и от вицепремиера Каракачанов.

Истината е, че докато премиер на родината ни е Борисов, и докато патриотари и депесари го крепят на най-високия правителствен пост, в България нищо добро няма да се случи.

Автор Иво Македонски, istinata.net

Tagged

6 thoughts on “Вицепремиер ШОКИРАЩО: Борисов СЪСИПВА България! Вижте какво се случва в правителството!

  1. МИЖИТУРКА отвратителна!!! Не се спря да обикаля другите страни и да си пише активи!!!……БРАВО на братска РУСИЯ и Австрия!!!Подписаха няколко договора в интерес на двете страни, а нашия нагаждач на Тайпи и на Брюксел, сега и балканите тръгнал да оправя, а България я ЗАКОПА…….МРЪСНИК долен !!!!!!!!!!!!!!!! Извинете Г-н Македонски, но много съм отвратена от ПРЕДАТЕЛСКИТЕ ИМ действия….ЗА ЗАТВОРА СА!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

    1. ДИМБИ , ХА-ХА-ХА ….ГЕРП НЕ Е ПРАВИЛНО …ПРАВИЛНО Е ГЕРБ !!!УМРЯХ СИ ОТ СМЯХ КОКВО ПРЕДСТАНВЛЯВАТ ПРИВЪРЖЕНИЦИТЕ НА ГЕРБ.

    2. Ами че той ББ е пребоядисан бивш член на БКП. Не го ли знаете? И театърът БСП – ГЕРБ – Върли политически врагове е за ахмаци. Още ли се намират такива?

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *