Волен жално призова: Оставете Борисов да завърши мандата си, той няма алтернатива!

България отблизо

Независимо как ще се явят на евроизборите, партиите от коалицията „Обединени патриоти“ ще продължат да работят заедно, за да запазят мандата си.

Това заяви лидерът на „Атака” и председател на парламентарната група на „Обединени патриоти” Волен Сидеров, цитиран от Канал 3. Според него с колегите му трябва да успеят да съобщят това на обществото убедително. „Вътрешните противоречия могат да бъдат изгладени. Ако се разберем за това, то ще има сигнал, че явяването ни на евроизборите няма връзка с довършването на мандата.

Има много критики към управлението, но се вижда, че в момента алтернативно управление не може да бъде формирано. Има неща, които са положителни, но изискват повече време и процес. Нека премиерът Бойко Борисов да завърши поне един мандат“, каза той. Според Волен Сидеров именно неяснотата как ще се явят на евроизборите през май водят до съмненията за разпад на коалицията.

Какво признание само!

Ще стоят заедно, въпреки че не могат да се гледат, но ще стискат мандата. Не заради народа и просперитета на страната, а да не изпуснат мандата. Властта, кокала…

А народа – кучета го яли.

loading...

Tagged

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *