Волен призова: Всички министри да си ходят! Вижте защо!

България отблизо
Трите поискани и подадени оставки на министрите Валентин Радев, Николай Ненков и Ивайло Московски предизвикаха трусове в управляващата коалиция.

По оставките нямаме единна позиция, каза Волен Сидеров в „Събуди се“.  Каракачанов и Симеонов смятат, че и тримата министри не трябва да подават оставки. Аз смятам, че това е преценка на премиера и той има повече информация кого да смени. Ние се доверяваме и така трябва! А не да спорим и да го бламираме.

Ако бях на мястото на Борисов, аз бих сменил абсолютно всички министри, защото нито един от тях не стана да каже, че декларацията на НФСБ е клеветническа и тенденциозна и обижда премиера, а си замълчаха. Никой не защити собственото си място в правителството, вкупом запелтечиха, че поемат политическата отговорност. Това не е нормално. Това е пораженчество. Даже предателство.

Той обясни промяната на отношението си към Борисов заради участието си в коалицията. Когато си коалиционен партньор, не бива да хулиш, смята Сидеров. Не бива да посягаш на шапката, която сам си си сложил или си се съгласил да ти сложат. Или се подчиняваш в йерархията, или си отиваш. Останалото не е мъжко и зряло поведение.

Той е на мнение, че Патриотите са започнали да се обезличават в коалицията. Живеем в едно махленско дребнотемие, вместо да работим за България.

Обещахме на хората 300 лева пенсии, а още не са ги получили, размаха пръст Волен.

А защо не са ги получили, питаме ние.

Реторично, разбира се.

Отговор точно от него не очакваме.

Tagged

1 thought on “Волен призова: Всички министри да си ходят! Вижте защо!

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *