Волен Сидеров към Брюксел: Искаме нови условия или НАПУСКАМЕ!

България отблизо

По-рано днес, лидерът на Атака Волен Сидеров заяви, че иска предоговаряне на условията за членство в ЕС и преразглеждане на начина и размера на получаваните евросубсидии. Той подчерта, че ако това не стане, България трябва да напусне Евросъюза.

„Това е основният проблем на България, бе категоричен лидерът на Атака. Още при договарянето, когато Миглена Кунева бе преговаряща, ние бяхме определени като не втора или трета, а четвърта ръка европейци. Нашите субсидии бяха четири пъти по-малки, фондовете, които се полагаха на страната ни, също.

Ние искаме сега това да го поправим, защото продължава да е факт. Искаме предоговаряне. Стиковал съм тази идея с юристи и специалисти. Интересното е, че за хората в България е неизвестно, че самият договор за присъединяването на България не визира финансовите параметри. След това започват да извират едни, тъй наречени „регламенти“ на еврокомисията, в които пише как точно България ще получава финанси всяка година.

Ние искаме да поправим всичко това, така че да получаваме много повече, отколкото сега. В момента на нас ни подхвърлят трохи. Унищожиха ни ядрената енергетика. Еврокомисари като Ферхойген, припомням нещо, от което са минали години, но той излъга, че АЕЦ „Козлодуй“ е опасна. Затвориха ни и реакторите, от които можехме да печелим милиарди. Искаме да поправим тази несправедливост и в България да постъпят повече фондове, отколкото сега“.

В отговор на въпрос защо партията му издига кандидати за европарламента млади хора без опит, които не са били част от политическия елит, Сидеров заяви следното: „Защото политическият елит на България през последните 20-25 години беше подчинен на тази идея, че всичко, което идва от Брюксел е добро, а то не е. От Брюксел идва една колонизация и ние трябва да й се противопоставим“. 

Волен Сидеров определи бъдещето на Атака като добро. „Шансовете на АТАКА, каза той, са шансовете на българите да освободят себе си. АТАКА се роди като политическа формация, която бе повикана от хората. Тя не се роди някъде в щабове или посолства, нито в задкулисни територии. Българинът е този, който може да поеме нещата, а АТАКА е едно от оръжията, които може да използва. Доколко може да го използва и за напред, зависи от него. Българинът трябва да реши дали да съществува или да приключи със себе си. Ние намаляваме катастрофално – с 50 хиляди през 2018 година.

Ако българинът реши, че не иска да заложи на АТАКА, може да гласува за АЛДЕ, ЕНП или ПЕС, които поддържат джендър политиката – гей браковете, осиновяването на деца от гейове, миграцията, т.е. да ни залеят с всякакви пришълци. В тъй наречените, европейски семейства всички други, без патриотичните партии на Марин Льо Пен, Австрийската партия на свободата, немската „Алтернатива за Германия“ или българската АТАКА, всички други поддържат джендър философията и политиката нациите да отслабват, да бъдат разглобявани, безсилни и да се чувстват като роби в собствената си държава.

Ако  българите искат да поддържат това нещо и да бъдат заличени от картата, нека гласуват за тези политически групи, нека гласуват за ГЕРБ, БСП или ВМРО. Да гласуват за Джамбазки, който не гласува „против“ Истанбулската конвенция, а гласува с „Въздържал се“, което означава, че я подкрепя. ес

Какво да кажем за Джамбазки? Спести 1 милион по време на своя мандат и сега иска да добави още един.  Между другото, искам да предложа една друга идея – нека всеки водач на листа да заяви своята сексуалност. Нека всеки да декларира пред детектор на лъжата дали е хетеросексуален или хомосексуален. Аз нямам против хомосексуалистите, но ако някой е такъв, и е скрит – той е уязвим и може да бъде обект на изнудване. Много се опасявам, че г-н Джамбазки може да бъде обект на изнудване. Загрижен съм. И за него, и за бъдещето на България, ако то попадне в ръце като неговите, подчерта в края Сидеров./Блиц/

istinata.net

Tagged

1 thought on “Волен Сидеров към Брюксел: Искаме нови условия или НАПУСКАМЕ!

  1. Приказки само от тоя хитрец! Като има кой да вярва!

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *