Волен Сидеров ПОСЕЧЕ Симеонов, Каракачанов и ГЕРБ: Провалят себе си, провалят и страната!

България отблизо

„Влизането в управлението на Симеонов и Каракачанов, на най-високите постове, вицепремиерските, донесе повече негативи, отколкото позитиви, защото аз през цялото време повтарях и насочвах погледа към важните неща, съществените сфери, а те го приемаха като лично заяждане“.

Това каза лидерът на ПП „Атака“ Волен Сидеров пред Телевизия „Алфа“.

„Нямам нито желанието, нито енергията, нито съм на годините да се заяждам лично с някого. Единственият смисъл в тези критики е да се насочи тази енергия, защото загубим ли я, ще загубим въобще възможността патриотичен, националистически вот да бъде добър и успешен в България. А в Европа той идва на дневен ред“, подчерта Сидеров.

“Атакисткото мислене идва на власт в Европа, а тук патриотичното ще бъде потопено, защото сме си проиграли шансовете. Месеци наред говоря на коалиционен съвет, че общ добър резултат би запазил управляващата коалиция. До момента нямам това разбиране да ми се каже: Да, така е, и да действаме“,“ допълни още той.

„Колкото до ГЕРБ, в момента тяхното виждане е да бият БСП като резултат. Това им е максимумът на хоризонта. Патриотите не са важни. Сигурно от тяхна гледна точка егоистично, това е правилно. Но би трябвало да имат по-стратегически поглед. От ГЕРБ избягват дебата с нас, по изключително важния въпрос, каква точно Европа ще подкрепим. И от там, дали България ще е държава или просто територия“, коментира накрая Сидеров.

Всъщност, патриотичната коалиция се провали с гръм като участник в управлението. И то главно, заради неадекватните действия и приказки на Валери Симеонов, които почти доведоха до рухване на правителството. Понеже Симеонов подпали протестите на майките на деца с увреждания, а след тях скочиха още десетки хиляди хора, вбесени от управлението на Борисов и ГЕРБ, което носи само бедност и мизерия за милиони български граждани.

Каракачанов също не остана по-назад. Той пък се прочу с „Паспорт гейт“, заради съмненията че е участник в тъмна схема за даване на български паспорти на всички, които си платят подобаващо. Другото му голямо провинение бе, че в комбина с Борисов, дадоха милиарди на САЩ за закупуване на старите бараки F-16, които те двамата наричат „бойни самолети“.

И като че ли единственият политик в патриотичната коалиция, който бе запазил донякъде здрав разум и искаше да постигне нещо повече за българските граждани, бе Волен Сидеров.

Най-напред той поиска обединение на всички патриотични сили в България. Нещо, което искаха и патриотично настроените граждани. Само че да правиш коалиция със Симеонов и Каракачанов се оказа много хлъзгава работа. Понеже първият е яростен русофоб, и на всичко отгоре груб и арогантен човек, който въобще не става за политик. А вторият е впримчен в хватката на съмненията за най-различни далавери.

Второ, Сидеров няколко пъти посети Крим и установи приятелски връзки с Руската федерация. И единствен в патриотичната коалиция искаше да възстановим политическите и икономически отношения с Русия. Нещо, което всички знаем, е от жизнено важно значение за възстановяването и развитието на България.

Трето, макар че не успя да изпълни обещанието си за вдигане на минималната пенсия на 300 лева, Сидеров единствен и непрекъснато искаше от управлението да започне възстановяване на икономиката и повишаване доходите на хората. Но не за сметка на вземане на многомилиардни заеми, както го прави сега Борисов.

Лошото е, че нито Симеонов, нито Каракачанов, нито ГЕРБ го слушаха за каквото и да било. А Борисов, който много бързо се съгласи коалицията на патриотите да влезе във властта, направи всичко възможно да окаля и Сидеров. Това не му се удаде. Но факт неоспорим е, че сега хората в България възприемат патриотите, в това число и Сидеров като патерица на Борисов и ГЕРБ.

И като резултат, патриотичната коалиция се провали с гръм. Но със сигурност това е била целта на Борисов, Симеонов и Каракачанов. Да ликвидират всяка партия, която може да бъде конкурент на ГЕРБ.

За никого не е тайна, че Борисов отдавна се опитва да унищожи и БСП, или поне да сведе до минимум нейното влияние. Но влизането на президента Румен Радев във властта, провали тези пъклени планове на Вожда и неговите западни ментори.

Така че, ако БСП и Атака искат да избегнем ново съглашателство с ДПС, трябва да намерят някакъв общ път. А хората да им дадат по-голямо доверие. За да успеят да изхвърлят ГЕРБ от властта, заедно с провалените лъже патриоти Симеонов и Каракачанов.

Понеже само БСП и Атака имат потенциала да възстановят дружеските отношения на България с Руската федерация. За да тръгне България напред. Техните членове и симпатизанти го желаят от все сърце. За разлика от тези на ГЕРБ.

Но сега всичко зависи от българските избиратели.

Автор Иво Македонски, istinata.net

Tagged

3 thoughts on “Волен Сидеров ПОСЕЧЕ Симеонов, Каракачанов и ГЕРБ: Провалят себе си, провалят и страната!

  1. От сега е ясно, че в съществуващата система,активността на гласоподавателите ще бъде около 30%. Почти всички публични анализи се свеждат до агитация и бягат от основното-успешно са елиминирани всички корективи, няма възмездие. Ясно е за целият Народ, че управляващата олигархия живее в свой егоистичен, долнопробен свят, съвсем различен от този, който би трябвало да представляват. Без радикални промени /референдумът на Слави/ изборите ще са същата пародия на псевдо справедливост, както до сега. За президента Радев гласуваха около 70%, защото беше лъч надежда на нещо ново….

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *