Георги Харизанов: Борисов е добър държавник, милее за хората и ще остане още дълги години на власт

България отблизо

Искрената загриженост за хората е причината Бойко Борисов да се задържи толкова време на власт.

Това каза политическият анализатор Георги Харизанов по повод рождения ден на премиера Бойко Борисов, предава „Фокус“.

По думите на Харизанов България и народът за него са основните теми, а загрижеността му към тях личи от всяко негово действие.

Тя се усеща и при общуването му с хората, начина по който говори с тях, а това прави впечатление не само за тези, които са имали възможността да са до него, но и на останалите, които виждат неговото поведение. „Хората, които са имали възможност да видят, как Борисов комуникира с обикновените хора, с гражданите, дори когато няма наблизо телевизионни камери, са наясно, че това не е поза. Подозренията, че това е поза, театър, че така се „играе играта“, винаги ще ги има, но хората, които са виждали, какъв е Борисов, когато няма телевизионни камери, знаят, че това не е така.

Може да прозвучи малко изненадващо, но нищо по-различно от това, което виждаме – напротив, може би трябва да ни радва, че когато има протокол, когато има камери, Борисов продължава да бъде себе си. Очевидно, това импонира на голяма част от обществото и избирателите“, обясни политическият анализатор.

Георги Харизанов допълни, че импровизаторското качество на премиера Борисов му е силна страна, но не се получава от само себе си. Това е опит, трупан в продължение на 18 години, и човек трябва да знае много неща, за да излезе и изнесе половин час импровизирана реч, в която да покрива различни сектори в политиката и икономиката, пълна с фактология и числа, обобщи Харизанов.

Коментар на Istinata.net

Да целуваш всеки, когото видиш, не е ли популизъм? А не държавнически подход?

Да държиш хората съзнателно в мизерия грижа за човека ли се нарича?

Да плещиш глупост след глупост от рода на „аз съм прост, но и вие сте прости и затова се разбираме“ признак на добро ораторстване ли е, или наистина на дебелашка простотия?

От Евростат да отчитат непрекъснато, че България е на последно място по доходи, здравеопазване, образование и качество на живот, а ти да се удряш в гърдите, че сме лоялен член на ЕС, не е ли дебелоочие?

Да заявиш, че ще асфалтираш магистрала до Луната, не е ли наглост?

Та дотук с добрия чичко Борисов, който мислел за народа, а народът му се отплащал с гласуване!

И още един въпрос: Какъв политолог е Георги Харизанов?

Никъде в мрежата не се посочва какво образование има.

При написване на името му в Гугъл пък излиза кога и за какво е обвинен и за какво е осъден, а не къде е учил.

Това ли са придворните  апологети на Борисов?

Ако да, язък!

 

Tagged

1 thought on “Георги Харизанов: Борисов е добър държавник, милее за хората и ще остане още дълги години на власт

  1. И докато има такива като Харизанов да го планцикат с хладка вода ще е на власт,а докато недоволните българи заравят главата си в пясъка ще продължават хвалебствията за простотиите на падишаха!

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *