Гербаджийски депутат се разплака в ефир за…заплатата си

България отблизо

Звучи страхотно – най-гадните и най-мразените в държавата са депутатите и сега ще им се намалят заплатите. БСП внасят това предложение, но 85% от социалистите днес се кръстят и се молят това предложение да не мине“.

Така народният представител от ГЕРБ Еманоил Манев коментира в  сутрешния блок на Bulgaria ON AIRвнесеното в НС предложение на БСП да се намалят депутатските заплати с 564 лева.

Заедно с това социалистите предлагат и намаляване на ваканциите на народните избраници. Според Манев с това предложение БСП си правят „черен ПР“. „Това, че другите ще останат без заплати, това, че ще се наруши балансът в сектора – няма значение за БСП. За тях е важно да си направят черния ПР.

Ако хората искат бедни депутати – да избират такива“, категоричен е депутатът от ГЕРБ. Народният представител коментира и свикания КСНС. Той твърди, че в момента на България е нужно дебатиране в разбирателство. „Трябва да се полагат всякакви грижи и мерки, за да поддържаме националната ни сигурност и трябва да знаем какво се случва във всеки един момент. Не бива да преиграваме – не може да говорим за заплашена България. Службите работят много добре“, уточни народният представител. По думите му за модернизацията на армията трябва да бъдат направени много неща, а основният проблем е да бъдат достигнати прословутите 2% от БВП. „Не трябва проблемите на сектор „Сигурност“ да се решават на парче. Най-вероятно на КСНС е коментиран и този въпрос. Дърпането на чергата към самолети или бронирани машини не трябва да се случва“, допълни още депутатът от ГЕРБ.

istinata.net

Tagged

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *