ГЕРБ отрязаха Отровното трио, били провалени политици! И осъдиха протеста пред дома на Борисов, плашел деца и внуци!

България отблизо

С Отровно трио, които всъщност са четворка провалени политици, няма какво да говорим. Искаме да чуем младите хора, които са на протеста.

Това заяви депутатът от ГЕРБ Евгени Будинов в сутрешния блок на btv.

По думите му се случват много неща в столицата, но въпросът е кой какво иска да постигне. Жените от „Системата ни убива“ са в стил Мая Манолова – агресивни, а когато правихме техните закони бяха мили и добри, коментира Будинов, който не одобрява протестите да стигат до дома на премиера, до личното му пространство.

„Понеже съм от Банкя и видях кордона от автомобили, който идваше от къщата на нашия премиер, те бяха около 15 автомобила, имаше и таксита, което ми направи впечатление, явно Мая Манолова ги е наела, защото не са ѝ стигали колите. Когато ние идвахме, те отнеха предимството ни.

В момента не изразявам отношението на партия ГЕРБ, но не ми харесва да отиваш пред къщата на някого и да протестираш. А и това с тези чували, оставени пред дома на Борисов с надпис „Оставка“…Това беше отвратително.

Ние сме склонни на диалог, искаме да чуем хората, но искаме те да имат ясни искания и да излъчат някакво лице, подчерта Будинов и допълни, че по време на протестите министър-председателят не си бил вкъщи.

За разлика от президента Румен Радев, премиерът Бойко Борисов работи за българските граждани, докато държаният глава се разхожда, прави забележки, поставя изисквания и плюе хората. Според Будинов много лесно се манипулира мнението на хора през социалните мрежи, като се плаща и за самите протести.

Оставките са, за да покажем, че ние сме различни и махаме хората, за които има някакво съмнения, отбеляза Будинов в отговор на въпрос защо бяха освободени четирима министри от властта.

На него не му харесва, че медиите не отразяват мнението на обикновените и тихите хора, които били доволни от управлението. Много повече са хората, които не подкрепят протеста, каза още Будинов, цитиран от news.bg.

loading...

Tagged

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *