ГЕРБ се уплашиха! И обърнаха палачинката. Чака се бърз развод с ДПС

България отблизо

В 30 годишнината, юбилейна на българския преход България успя да стане водеща страна на Балканите, с една глава над останалите балкански страни сме.

Това заяви депутатът от ГЕРБ Георги Марков на заседание на Изпълнителната комисия на партията, свикано от премиера Бойко Борисов. „Проведохме най-доброто европредседателство. в България пристигнаха най-сериозните европейски лидери. ГЕРБ ще възстанови преференциалното гласуване. Защото сме единствената политическа сила в България, която се слуша в гласа на 2 милионна и 500 избиратели. Припомняме, че заради промените в Изборния кодекс в неделя БСП заяви, че няма да влиза в парламентарна зала.

Любопитно е как ще реагират от ДПС, след като нарекоха тази сутрин преференциите неразумни, а Йордан Цонев ги сравни с думите “ Не може в бранда кока кола да сложиш лимонада“.

Колко от тези 41 депутати, избрани с преференции са запомнени с изказванията им в пленарната зала, попита риторично той. Според него много от „мажоритарно избраните“ по този начин никога не са се изказвали.

Ние гласувахме с ГЕРБ, защото имахме общо мнение по Изборния кодекс.

А сега какво мнение, имате г-н Доган /пардон Цонев/?

Tagged

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *