Депутат на Валери Симеонов: Възможен е импийчмънт на президента, имаме доказателства срещу него!

България отблизо

„Говорим за война на институциите, която не е започната от изпълнителната власт, не е изключено да доведе ставащото до импийчмънт на президента.

За първи път имаме и сериозни доказателства, свързани с търговия с влияние. Отговорът на прокуратурата е адекватен.“.

Това каза депутатът от НФСБ Борис Ячев в ефира на Bulgaria on air.

По думите му, в последните години НСО се въвлича непрекъснато в скандали.

„За мен беше интересно изявлението на Румен Радев относно това кой да бъде охраняван от НСО, че това решение се взимало от представители на изпълнителната власт“, коментира той.

„Ще направим спешни законодателни промени, с които да дадем на шефа на НСО да определя кой, за колко време, как да се охранява“, допълни още Ячев.

„Наблюдавайки увеличението на бюджета на НСО, смятам, че е добре подплатен и това е на фона на орязания щат и бюджета на МВР.

Tagged

1 thought on “Депутат на Валери Симеонов: Възможен е импийчмънт на президента, имаме доказателства срещу него!

  1. Господин ПРЕЗИДЕНТ ДА НЕ ТИ ПУКА ТОЗИ ИПИЧМАН , ЗАЩОТО ТОЙ Е МАФИОТСКИ , МУТРЕНСКИ В НС СА СЕ СЪБРАЛИ МНОЗИНСТВО ЗА ДА КРАДЯТ. ЧЕСНИТЕ , ОНЕПРАВДАНИТЕ ХОРА ЩЕ ТЕ ОДОБРЯТ ОЩЕ ПОВЕЧЕ . ТОЗИ ГЕШЕВ Е НАЗНАЧЕН ОТ МУТРИТЕ СЪС СЪЛАСИЕТО НА САЩ . БЪЛГАРИЯ НЕ Е МОЯ ТЯ Е НА МУТРИТЕ . ОБИКНОВЕНИТЕ , ТРУДЕЩИТЕ СЕ ТУРЦИ, ИНТЕЛИГЕНЦИЯТА КАК МОЖЕ ДА ПОДКРЕПЯ ТОВА ДПС А. ДОГАН ТЯХ СЪЩО ОГРАБВАТ, ЗАЩО ГЛАСУВАТ СЛЯПО ЗА ДОГАН И КОМПАНИЯ ДА БОГАТЕЕ ЧУДЯ ИМ СЕ , КАКВО ГИ ПЛАШАТ НИКОЙ НЯМА ДА ИМ ВЗЕМИ НИЩО ОСЪЗНАЙТЕ СЕ

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *