Десислава Атанасова направи нещо потресаващо! Вижте как взриви мрежата! /ЖАЛКА СНИМКА/

България отблизо
Десислава Атанасова се измъкна на бърз ход от парламента и подмина като бял объл камък  протеста на майките на деца с увреждания във вторник.
Депутатката от ГЕРБ, излезе от парламента с новото си манто и къса поличка, последен писък на модата и дори за миг не се обърна да види  жените в черно и болните им деца, които стояха в студа на метри от нея.

Атанасова заедно с колегите си беше поканена  на протеста. Майките и този път се  надяваха поне един  да се появи, за да му обяснят проблемите си и необходимостта от ново законодателство,  които да им гарантира, че ще могат да живеят достойно, а не да са просяци в очите на обществото.

Смятахме, че като бивша здравна министърка г-жа Атанасова щеше да дойде при нас и да ни даде съвет какво да правим, как да решим проблема, каза Вера Иванова, майка на дете с увреждания пред Фрогнюз. Но като отидох да я поканя, тя единствено ме попита ей ката между другото : Докъде стигнаха вашите неща?“, след което се забърза нанякъде. Останах изумена. Нали е нейна работа да решава нашите неща, а не наша? Исках тя да ми каже, но ми отвърна с въпрос и побърза да се махне. Ако се е заинтересувала поне малко, щеше да знае, че нашите неща са доникъде, казва с болка майката.

В много интервюта бившата Атанасова често подчертава, че тя и партията й са обърнати изцяло към проблемите на хората, че ходят сред тях, за да научават за нуждите им. Оказа се, че това е лъжа за пред народа. Нито един депутат от  ГЕРБ не е стъпил в близост край  палатката, която стои от четири  месеца пред парламента, никой не е поискал да изслуша майките и да се ангажира с проблема им.

Като сте обърнати към хората, чуйте ги. Те са на метри от вас!

За жалост обаче няма кой да ги чуе.

Депутатите си имат друга работа и тя явно няма нищо общо с благото на народа.

А ДеситУ сигурно е бързала пак за интервю по телевизията.

Да каже на хората как ГЕРБ ги обича и се грижи денонощно за тях.

В ненормална държава живеем.

В парадоксална!

Впрочем има ли изобщо държава?

Автор Станислава Славова, istinata.net

 

 

 

 

 

Tagged

2 thoughts on “Десислава Атанасова направи нещо потресаващо! Вижте как взриви мрежата! /ЖАЛКА СНИМКА/

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *