Десислава Атанасова обясни за апартамента на Кръстника! И обвини…познайте кого!

България отблизо

„Острието“ на ГЕРБ с прякор – антоним цъфна в ефир да обясни защо е в списъка на депутатите, облажили се с безплатни апартаменти, покрай кръстника на министър Горанов.

Десислава  Атанасова не отрече, нито потвърди живее ли в такова жилище, но заяви, че е дълбоко обидена, понеже сега ще я разследват от антикорупционната комисия по сигнал на БСП.

Фалшивите новини са средството на БСП за ерозия на доверието към управляващите. Това заяви депутатката от ПГ на ГЕРБ за заплахата от страна на опозицията да внесе  сигнал до Комисията за антикорупция за апартаменти на депутатите от ГЕРБ, предава „Фокус“.

Непроверявайки информацията и доверявайки се на сайт за фалшиви новини, БСП остават заблудени и правят грешка с пускането на подобни искания в Антикорупционната комисия, допълни тя. „БСП използваха тази информация съвсем преднамерено, за да намалят доверието във всички нас – тримата народни представители от ГЕРБ и колегата Антон Тодоров, който вече не е в парламента. По друг начин те не могат да се справят. Съмнявам се техните нападки да имат някакъв друг подтекст.

Нашето имущество е многократно проверявано. Аз съм народен представител от 2009 година. Всяка година всеки народен представител обявява публично своето имущество на сайта на Сметната палата. През 9-те години доходите и имуществото ни са били осветени и прозрачни. БСП този път сбъркаха сериозно“, обясни Десислава Атанасова. Тя каза още, че навлизайки в предизборна година, все по-ясно се очертават намеренията на опозиционните сили за предизвикване на предсрочни избори. Все по-често обаче се наблюдава и тенденцията българите да не желаят провеждане на такива избори, уточни тя. Според депутата от ПГ на ГЕРБ не е необходимо държавата да изразходва допълнителни средства за организиране на предсрочен парламентарен вот, защото няма алтернатива на сегашното управление.

Спри се, бе Деси!

Запри се!

Тук не става въпрос за сайт с фалшиви новини, а за 90 процента от сайтовете, които написаха за апартаментите.

Да, на вас имуществото ви се проверява, но ако го декларирате.

А кой декларира апартамент, който не е негов, но са го пуснали да живее вътре без наем?

Та това не е сторил дори финансовият министър, който от години се разполага в такова жилище, но не го декларира, тъй като не фигурира в никакъв официален документ.

Кажи си къде живееш.

Ако в собствено жилище в София – как го купи?

Наистина ли мъжът ти лапна един милион от обществени поръчки?

Но нали тайно се разведохте?

С тези пари апартамент от благодарност ли ти купи?

Или и разводът е про форма?

Просто обясни на хората нормално и с документи какво притежаваш и откъде си взела парите.

В случая излиза, че БСП са ти виновни за разминаването между луксозен живот, чантички, костюмчета и декларирани доходи.

А не се ли сещаш, че някога, само някога, случайно може да си виновна и ти?

Автор Станислава Славова, istinata.net

Б. А. Тази статия е оригиналът! В който и сайт да я видите после, предупреждаваме, че е преписана без наше съгласие.

Tagged

2 thoughts on “Десислава Атанасова обясни за апартамента на Кръстника! И обвини…познайте кого!

  1. Подобни „дребни подаяния“ оформят „пипалата на октопода“. Около 80% са „куклите на конци“ в парламента. Те са управляеми, защото „нещо малко“ са получили, и то е престъпно. Тъка се гради политиката на боготворящият се алчен търбух. Време е Народа реално да вземе властта!

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *