Доц. Мангъров най-накрая разкри какво му е казал Борисов при „оня“ разговор и дали очаква втора вълна от коронавируса!

България отблизо

Нямам конфронтация с никого от щаба и зад мен не стои никой. Това заяви в ефира на сутрешния блок на btv доц. Атанас Мангъров.

Аз съм тук просто, защото се забавлявам, а и това ми е работата. Когато виждам неща, които не считам, че са правилни, се опитвам да ги коригирам, правя каквото мога“, каза той във връзка с позициите си срещу решенията на Националния оперативен щаб.

По думите на доц. Мангъров всичко, което е било направено явно е с най-добри намерения, само че хубаво би било да се прави малко по-умно, а не да се нанася тежък икономически и финансов удар. Според него самите бързи тестове могли да се направят преди да се затвори страната, а държавата била затворена от страх.

Прави част на премиера Бойко Борисов, че чул гласа на науката, а не гласа на страха, а гласът на науката министър-председателят чул от самия доц. Мангъров. Като пример, че е бил чут, Мангъров даде това, че се разхлабват мерките.

„По време на срещата ни ние говорихме над един час. Той ме чу много добре, той ме разбра и с неговия цветист начин на изразяване някъде към 40-тата минута и преди да донесат кафето, му казал „виж какво, Мангъров, ако бях жена, щях да ти пусна„.

Доц. Атанас Мангъров не очаква втора вълна на заразата с коронавируса, пише в своя статия информационна агенция news.bg.

Tagged

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *