ДСБ твърдо и категорично: Голяма болка сме му на Путин, ама няма да стане на неговата!

България отблизо
Енергийните проекти, които Русия искаше да ни наложи,  бяха напълно незаконни според европейското право. И затова бяха спрени.
Това заяви верният до болка на ДСБ Светослав Малинов.
Голяма болка сме му на Путин. Неговите неща у нас не се получиха, а срещнаха демократичен отпор.  Ако той иска да намекне с думите си, че работим против интересите си и да иска  проектът за АЕЦ „Белене“ да се рестартира и да се строи, наистина е сбъркал. Ама много е сбъркал!
Няма да има АЕЦ „Белене“ в България! Ще направя всичко възможно да се спре това безумие. Ще се посветя на тази кауза.  Този проект е абсурден!  Ще станем напълно зависими от Русия!  Въпросът е обаче и колко пари още ще откраднат някои кръгове  от българските  граждани, докато веднъж завинаги се спре с това безумие! .

 Светослав Малинов захапа и ГЕРБ и ги обвини в двуличие. Купили сме  нещо ненужно за държавата, след това продължаваме да наливаме още и още пари.

Защо?  Това са такива идиотщина! Пълна. Като дойде  руският инвеститор първото му условие ще е да поиска държавни гаранции за проекта. Втората му  стъпка ще е да му ги дадем или да му подарим атомната централа!  Проектът става абсурден и в момента „заслугата“ е на ГЕРБ,  че възроди този проект.  Дали под натиск от Русия, или да се краде още, не мога да кажа! У нас има  дълбока криза с управлението на държавните пари и изтичането им не по предназначение. Ще се боря Русия и Путин да не докосват свещената българска земя!

Браво, Малинов, браво, борецо!

Откъде ще се бориш, от кабинета си ли?

Сигурен ли си, че Путин е опрял точно до България и сън не го хваща да построи „Белене“?

Сигурен ли си, че народът иска да се бориш срещу Русия?

Виж процентите на ДСБ в социологическите проучвания и изчисли колко хора ви вярват.

Останалото са приказки на пазара и търсене на някоя заблудена електорална единица.

Ама едва ли ще я намериш…

Автор Станислава Славова, istinata.net

 

Tagged

5 thoughts on “ДСБ твърдо и категорично: Голяма болка сме му на Путин, ама няма да стане на неговата!

  1. Ха ха ха ха! Тоя ще се бори! Ами бори се бе човече, но първо почни с борбата от вътре, от страната и когато постигнеш добри резултати с които да облекчиш народа си, тогава погледни и навънка ако ти стиска!

  2. Този какъв го играе ? Още ли не е осъзнал, че един от най-големите грабители на прехода е Командира, който за свое съжаление не осъзна, че не е несменяем и си го мислеше, че със схемите си за „отчитане“ за партийните сметки ще стигне до втори мандат, но не всички очаквани постъпления стигнаха до тях (откраднаха ги верни другари – Христо Христов и др.) и загуби от Сакса, а беше сигурен в победата ?

  3. Абе ей мръсен долен боклук ти си американски шпионин агент на ЦРУ и НАТО и се финансираш от фондация Америка за България бе предател фарисей .да ти еба майката боклук мръсен .

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *