Експерт издаде шокираща тайна за заместничката на Порожанов Десислава Танева

България отблизо
Не сменяме Порожанов с по-добър министър. Десислава Танева е виновна за случилото се във фонд земеделие през 2014 г. Сменяме Порожанов с човек, който ще прикрива корупцията в земеделското министерство, защото той е бил шеф по това време.
Това заяви експертът Румен Драганов от Института за анализи и оценки на туризма.

За мен няма смяна на системата.  Танева също ще се опита да прикрие нередностите с къщите за гости, защото и тя е била в управлението, когато са се откраднали парите от еврофондовете. Къщите за гости са основен стълб в туризма. Вместо тези пари да се дадат на хората, които наистина искат да развиват бизнес, те са ги крали“, каза  проф. Драганов пред bTV.

 

По думите на политолога Даниел Смилов има смяна на министри, но няма смяна на модела.

 

Отлив от ГЕРБ ще има, но не мисля, че тези гласове ще се налеят в БСП. За мен може да има предсрочни парламентарни избори, защото партньорите, които са си отгледали ГЕРБ, много бързо и лесно могат да сменят позициите си, смята Смилов.

 

Той прогнозира предсрочни парламентарни избори след  евроизборите.

2 thoughts on “Експерт издаде шокираща тайна за заместничката на Порожанов Десислава Танева

  1. по отношение смяната на Порожанов с Танева е просто едно измиване на кирта от мръсното тяло ,лошото е че тя не спира да се показва ,защото е наслоена с години !!!

  2. „Демократичната кошница“ е тъка преплетена, че няма развързване! Локални пробойни са само за имитация на справедливост. Изходът е „здрава ръка“ с безкомпромисно прилагане на „Крумовите закони“!

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *