Експерт изненадващо РАЗКРИ: Има ГАРАНТИРАН способ за пълно УНИЩОЖАВАНЕ на САЩ! Вижте ТУК!

Свят

Ръководителят на Академията за геополитически проблеми, доктора на военните науки Константин Сивков, в своя статия доказа, че има гарантиран способ за пълно унищожаване на САЩ.

Статията е написана по повод заявленията на Доналд Тръмп, че Съединените щати ще излязат от договора за ликвидиране на ракетите със среден и малък обсег на действие.

Русия осъди това намерение на Белия дом като заяви, че то може да предизвика нова вълна на опасната надпревара във въоръжаването.

В своята статия Константин Сивков обосновава с аргументи, че не е необходимо Русия да се включва в ядрената надпревара, която Щатите така усилено се мъчат да й натрапят.

Докторът на военните науки посочва, че явно Щатите са изчерпали своя арсенал от санкции. И не са успели да повлияят негативно на икономиката на Русия. Всъщност, се случи се точно обратното. Санкциите дадоха нов, мощен тласък за развитие на руската промишленост и селско стопанство.

Затова, сега янките променят своя начин на действие. Те изпратиха в Москва Джон Болтън, съветник на президента Тръмп по въпросите на националната сигурност, който с половин уста каза, че засега нови санкции срещу Русия няма да се въвеждат. Но беше категоричен, също както и Доналд Тръмп, че САЩ имат намерение да излязат от стратегическия Договор за ликвидиране на ракетите със среден и малък обсег на действие. И че, по думите на Тръмп, САЩ ще увеличава своя ядрен арсенал дотогава, докато Русия и Китай не започнат да „слушат“ Вашингтон.

Това, според Сивков, означава, че Белият дом се опитва с всички сили да изтощи икономиката и финансовия ресурс на Руската федерация. Но този път не чрез санкции, а чрез въвличане на Русия в нова надпревара в ядрените и другите въоръжения.

Затова военният експерт аргументирано посочва, че има прост и евтин метод да бъде унищожена гарантирано цялата територия на САЩ, така че да не може да се спаси нито един от техните мултимилиардери.

Този метод, по думите на Сивков, представлява асиметричен отговор в технологичен аспект, на заплахите на Вашингтон, че ще започне да увеличава своя ядрен арсенал.

Русия, продължава Константин Сивков, разполага с технология за производство на ядрени бойни глави с огромна мощност, която е повече от 100 мегатона. И ако се произведат около 50 такива ядрени бойни глави за междуконтиненталните балистични ракети и за руските ядрени подводници, това ще гарантира, че поне няколко от тези 50 ядрени бойни глави, ще достигнат територията на САЩ. И ще бъдат насочени към опасните тектонични разломи по тихоокеанско крайбрежие на Щатите, или към Йелоустоунския супервулкан. А ударът само на една – две такива ядрени бойни глави в споменатите опасни зони, гарантирано ще унищожи цялата страна, заедно с транснационалния елит.

Константин Сивков отбелязва още, че това ще направи ядрената война немислима и ще сведе шансовете за възникването й до нула.

Нещо повече. И в този момент, заявява експертът, Русия има готови торпеда с ядрена енергетическа установка, която е способна да достави до всяко крайбрежие, мултимегатонните термоядрени боеприпаси. А в най-скоро време, ще бъдат приети на въоръжение в руската армия и междуконтиненталните балистични ракети „Сармат“, които пък могат да доставят по въздуха такива ядрени бойни глави.

По този начин, Русия дава на янките да разберат, че термоядрената война няма да се води в Европа. И че самите Щати ще попаднат под унищожителния удар.

Така че, каквото и да правят, САЩ не могат да победят Русия. Могат само да изпросят собственото си унищожение.

Автор Иво Македонски, istinata.net   

Tagged

1 thought on “Експерт изненадващо РАЗКРИ: Има ГАРАНТИРАН способ за пълно УНИЩОЖАВАНЕ на САЩ! Вижте ТУК!

  1. Правилно, защо да се атакува ЕС след като врагът се крие на друго място 🙂

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *