Жестока гавра с партията на Слави. Оказа се вече регистрирана…Вижте от кого

България отблизо
В Патентното ведомство вече има подадено заявление да бъде регистрирана марката ”Няма такава държава”, както е името на новоучредената партия на Слави Трифонов. Интересното е обаче, че заявител е дългогодишния кмет на ГЕРБ на радомирското село Кондофрей.

Информацията съобщава във Фейсбук страницата наречена „Правна лудост“, в която редовно се публикуват куриозни съдебни решения и  лудости в правото.

Ето какво пишат администраторите:

 

НЯМА ТАКАВА (ХУБАВА) МАРКА!

Проверка на Правна лудост разкри, че, докато Слави Трифонов води съдебна битка за регистрация на „НЯМА ТАКАВА ДЪРЖАВА“ като име на политическа партия, същата фраза вече е преминала през цедката на експертизата на Патентно ведомство за регистрация като търговска марка за стоки и услуги, подхождащи за извършване на партийна дейност.

 

За голяма изненада, обаче, заявител на марката „НЯМА ТАКАВА ДЪРЖАВА“ не е г-н Станислав Тодоров Трифонов или някой от ръководството на новоучредяващата се партия, а публично неизвестният Чавдар Иванов Новаков.

 

Справка показва, че това е името на дългогодишния кмет от ПП ГЕРБ на радомирското село Кондофрей – Чавдар Иванов Новаков! Случайност?!

 

Нима някой недобросъвестен хитрец иска да открадне марката на г-н Трифонов, за да изнудва партията му? Или нововъзникващата политическа сила е избрала да повери правата върху отличителните си знаци на сламен човек.

Времето ще покаже!

Източник: Фрогнюз

Tagged

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *