Западът неистово се СТРАХУВА от Русия! Ето шокиращите причини!

България отблизо

САЩ и Западът се страхуват от Русия. Страхуват се до умопомрачение. Защото Русия, без никакви военни усилия, без да обявява война на Запада, е в състояние да го унищожи. Напълно. Веднъж и завинаги.

Но как Руската федерация може да направи това, без да предизвика Апокалипсиса на ядрената война? Този въпрос си задават милиарди хора по света. А всичко не е толкова сложно, макар на пръв поглед да изглежда така.

В лицето на Русия Западът вижда двама врагове. Първият е страховитата военна сила, която САЩ и Западна Европа не могат да преодолеят. И въпреки че са обградили Руската федерация отвсякъде, не смеят да нападнат Москва, защото тази крачка им се струва като незабавна смърт. И в интерес на истината, трябва да кажем, че има защо да се страхуват.

Но руската военна мощ е само едната страна на монетата. Западът се страхува и от още един, невидим, но напълно реален враг, който вече срива картонената кула на западното богатство и слава, към което, като мушици към огъня, се стремят милиони хора. Това е руската идеология. Ще кажете, че Русия вече е капиталистическа страна и няма идеология. Това съвсем не е така. САЩ и Западът също имат идеология. Това е така наречената „либерална демокрация“, която иска да завладее и унищожи света. За която патриотизмът е „измислица за наивни“. Която издига в култ парите, като единствения Бог, на който трябва да се кланят хората. Която дава властта в ръцете на олигарсите и Транснационалните корпорации, които искат да нивелират хората, да ги направят еднакви и послушни. Да им натрапят не само как да живеят, но и какво да мислят.

И точно на тази унищожителна за човечеството западна идеология се противопостави руският човек. Харизматичният президент на Русия Владимир Путин, когото хората от цял свят уважават и обичат заложи точно на обратното на западната „либерална демокрация“. Той противопостави на западната пълна „свобода“ на пазара, без намеса на държавата, която си е свобода само за мултимилиардерите, а за обикновените хора е страшна робия…На тази западна робия Владимир Путин противопостави държавно контролирания капитализъм, социалната държава, увеличаване просперитета на хората, ликвидиране на олигархията. Това, по отношение ръководството на държавата.

А що се отнася до ценностите, руския президент, заедно с целия руски народ се прекланят пред своята родина. И една от първите добродетели е техния неизкореним патриотизъм. Патриотизъм, който води до жертвоготовност. До желание да защитаваш своето семейство, родното си място, своята родина. Това бе показано най-ярко във великите отечествени войни, които Русия води най-напред срещу армията на Наполеон Бонапарт, а след това и срещу хитлеристките нашественици.

Другата голяма добродетел е запазване на традиционното семейство и великото чувство на любов между мъжа и жената. В Русия знаят, че любовта не се купува с пари, а Западът учи хората точно на обратното.. Солидарността е другата отличителна черта на руското общество. То няма да остави в мизерия по-слабите, бедните и тези, които нямат възможност да се защитят сами.  В Русия уважават приятелството повече от парите. Културата повече от халтурата. Науката повече от мрака на незнанието. И много други традиционни ценности.

Западът се страхува от Русия, защото тези традиционни ценности създават спойката на обществото и го превръщат в монолитно цяло, способно да се бори за своите интереси. А западната олигархия иска обществото да е раздробено, атомизирано, всеки да мисли само за себе си. Хората да се избиват помежду си…Изобщо, обществото да живее в условията на перманентен хаос, защото така най-лесно олигархията може да го управлява и да налага своята воля.

Ето затова Западът се страхува от Русия.

Автор Иво Македонски, istinata.net

Tagged

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *