Започна ПРЕРАЗПРЕДЕЛЕНИЕТО на СВЕТА! България ще бъде в сферата на влияние на…Вижте ТУК!

Свят

Пред Русия и САЩ няма никаква друга алтернатива освен да се разберат. Да си стиснат ръцете и да разпределят сферите на влияние. Така, както направиха техните предшественици Сталин, Рузвелт и Чърчил.

Защото ако го направят, светът ще живее в мир поне до края на този век. А ако не се постигне споразумение, надпреварата във въоръжаването, неминуемо ще доведе до ядрен Апокалипсис.

И то Апокалипсис, какъвто дори най-развитото въображение не може да си представи. По простата причина, че ако атомните бомби, хвърлени от американците над Хирошима и Нагасаки са били с мощност 15 – 20 килотона, то сега САЩ разполагат с ядрени бомби, чиято мощност е 9000 килотона. Руската „Сармат“ е с мощност 50 хиляди килотона. А невероятната руска „Статус-6“ е с мощност 100 хиляди килотона.

Представяте ли си какво ще стане, ако такъв ядрен заряд избухне? Това със сигурност ще бъде краят на земната цивилизация!

И онова, което възпира янките, е именно простичкият факт, че ако посмеят да нападнат Русия, то в крайна сметка целите Съединени щати ще бъдат изтрити от лицето на земята. Дори върхушката им няма да се спаси в никакви бомбоубежища.

Така че, трябва да се договарят. Затова Тръмп отиде при Путин. И тази тяхна среща положи началото на Новото преразпределение на света, на сфери на влияние.

Още на срещата на Г 7 в Канада, Тръмп заяви, че Крим е руски. После, в своята европейска обиколка, той се скара на Меркел и ЕС, че не дават пари за отбрана. Налетя и на НАТО, понеже структурата му била остаряла и недостатъчно ефективна. Нарече Украйна най-корумпираната страна на света. Обясни на Тереза Мей, че не вярва особено в Новичок. Изобщо, постара се да разтърси всички свои досегашни съюзници. И да им покаже, че взаимоотношенията със САЩ вече ще бъдат съвсем други.

Това ново развитие на събитията доведе до паника и ужас Германия и Франция, които не спират да предупреждават Тръмп, че отслабващите евроатлантически връзки са в полза на Кремъл. Досегашните европейски „колоси“, обаче, не знаят колко са близо до истината, тези техни думи.

Защото преразпределението на света вече започна. И то без Германия и Франция. И без да се съобразяват с тях. Затова първото споразумение между Путин и Тръмп, по всяка вероятност ще е за Крим и Донбас. По простата причина, че Крим вече е руски, а Тръмп хиляди пъти повтори, че това е грешка на Обама. И че Тръмп вече не можел да поправи нищо. Пък и какво по-лесно от това да дадеш на Русия Крим, който отдавна й принадлежи? А събитията в Донбас се затегнаха прекалено много. И неслучайно, единственото, което излезе на бял свят, след разговора на Путин и Тръмп, е предложението на руския лидер за провеждане на референдум в Донбас. Така че, съдбата на Украйна вече е решена. Режимът на Порошенко си отива. А остатъчна Украйна трябва да решава какво ще прави. Дали ще възстанови връзките си с РФ или ще бъде разкъсана между Русия, Полша, Унгария и Румъния.

По-нататък трябва да отбележим, че все по-силни Германия и Франция, за сметка на ограбването на държавите от Централна и Източна Европа, не са нужни нито на САЩ, нито на Русия. На Тръмп и на Путин им е по-лесно да се договарят с отделни и суверенни държави, отколкото с един глобалистки Брюксел, който непрекъснато ще се прави на „велика“ сила. Така че с ЕС също е приключено. Германия и Франция ще се опитат да се предложат на Русия, с цел да разрушат създаващата се ос Путин – Тръмп. Но това няма да им се удаде.

Защото Владимир Путин веднага ще използва тяхната слабост. И ще им го върне тъпкано за помощта, която те оказваха на режима в Украйна, който убиваше руските хора в Донбас. Той ще поиска Германия и Франция да се изтеглят от Източна и Централна Европа, защото тези региони винаги са били в руската сфера на влияние.

Не за друго, а защото новият геополитически ред ще се основава на съглашението между три държави – Русия, САЩ и Китай. Това, разбира се, изобщо не означава, че различията между тях ще изчезнат. Няма да изчезнат. Но отношенията им ще се основават не на конфликти и почти военно противопоставяне. А на сътрудничество в основните области като борбата с тероризма, ядрените оръжия, овладяването на Космоса. На взаимно зачитане на интересите и слагане край на американската игра с „износа на  цветни революции“. И разбира се, на конкуренция в останалите области. Жестока конкуренция, която обаче се основава не на унищожаване на противника, а на развиването на собствения научно-технически потенциал..

А що се отнася до България, тя винаги е била част от славянския свят. И отново ще се завърне в него. Защото изминалите 28 години на пазарен либерализъм, унищожиха почти изцяло всичко в родината ни. Затова народът ни иска отново да се върне в руската сфера на влияние.  Връзките с Русия да се задълбочат и развият във всички сфери. А икономиката на България да тръгне напред.

И още, защото в исторически план, ние сме получавали само помощ и подкрепа от нашите руски братя. И отново ще бъде така. Този път завинаги.

Автор Иво Македонски, istinata.net

Tagged

11 thoughts on “Започна ПРЕРАЗПРЕДЕЛЕНИЕТО на СВЕТА! България ще бъде в сферата на влияние на…Вижте ТУК!

  1. Преразпределението на света не е шега работа! То е свързано с ново пребоядисване на продажната партийна сган в България! Нагаждачите поне това умеят прекрасно! Хахааа…

    1. Системата с партиите е така добре шлифована, че ще поквари и Дева Мария … Чифутите с ръцете на ЦРУ прибират децата, близките роднини и банковите сметки на ВСИЧКИ висши политици и мутри за заложници – навсякъде по света, дето е приета Ротшилдова централна банка. Косьо Самоковеца си „купил“ апартамент в … масонския квартал на Лондон …

    2. Точно така, Ради! Сега Борисов, Цветанов и пудели трябва да бягат колкото могат по-бързо. И по-далеч от България. Защото Народният съд виси като дамоклев меч над главите им.

  2. Че от кога точно светът почна да се дели не нещо друго, освен на бедни и богати ??? Тръмп – последната чифутска продукция – на своя глава реши да се „съюзи“ с Путин !!! Както и Меркел САМА реши и закопа ЦЯЛА Европа с мигранти !!! От статията не личи въобще дали съществуват някъкви си масони, глобалисти, илюминати … Сигурно и Сорос си е някой индивидуалист, зад който никой не стои … И Ротшилд е решил да се раздели с Българска банка и да я даде обратно на България … Заедно с продукцията на Дънди в Челопеч, Мариците и т.н. ! А пък Украйна е световен фактор колкото аз съм Барак Обама … или Чарлс Дарвин !!!

    1. Здравейте, Иван Кузмич! На масони, илюминати и прочие други, ще бъде посветена отделна статия. Не може с две думи.

  3. Браво Македонски за точната картина на преразпределението на света. Чета с интерес и се възхищавам на обективната и подробно поднесена информация. Вдъхвате ми надежда и оптимизъм за бъдещето на страната и народа ни. Истината е една: България е славянска държава и нейното място е при събратята славяни!!!

    1. Благодаря за оценката, Лара! Правя каквото мога, заедно с всички вас.

  4. Възхитена съм от вашите статии! Те ми вдъхват вяра и надежда, малка светлинка в този непрогледен мрак за което безкрайно ви благодаря!

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *