Захарова във възторг: Българският президент е удивителен мъж!

България отблизо

„Много ми хареса.“ Така говорителката на руското външно министерство коментира речта на българския президент Румен Радев на Международния икономически форум в Санкт Петербург пред журналисти.

Припомняме, че на 7 юни държавният глава участва в президентския панел на Петербургския международен икономически форум, посветен на устойчивото развитие.

„Беше удивително. След речта му аз все се опитвах да намеря това листче или екран, от които той чете и говори. Оказа се, че той говори просто така“, коментира Захарова.

„Беше много впечатляващо. Той беше много убедителен, много ми хареса неговата реч. Беше искрена и емоционална, а аз обичам, когато хората говорят емоционално“, завърши Мария Захарова.

След приключването на работата на форума, по време на държавния прием, президентът Радев е получил поздравления от много висши мениджъри на големи западни компании, останали силно впечатлени от казаното от него, пише „Епицентър“.

Най-вероятно в Русия си спомнят срещите Борисов – Путин.

Не смеем и да гадаем какви ги е говорил министър-председателят, с колко преводачи и подсказвачи, а ако е държал реч, откъде я е чел.

 

loading...

Tagged

1 thought on “Захарова във възторг: Българският президент е удивителен мъж!

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *