Защо Гала се смее, докато племенникът й лежи в моргата, непогребан? Ето шокиращата истина!

България отблизо

Ни вопъл, ни стон, а с широка усмивка водещата на „На кафе“ Гала откри днешното си предаване.

Всички очакваха тя да коментира трагичната новина, че племенникът й бе разстрелян като куче от полицай в САЩ, но вместо това русокосия кадър на Нова телевизия влезе в предаването си с широка усмивка, приповдигнато настроение и подарък в ръка. Това тотално шашардиса зрителите й, който очакваха да видят сразена от мъка жена, която скърби за племенника си, а вместо това видяха Гала с типичната й усмивка. Тя дори поднесе подарък на именника Юлиян Константинов.

Това написа роден сайт, който беше залегнал от сутринта да дебне водещата „На кафе“.

Племенникът на Гала бе разстрелян в САЩ от полицай по време на бягство от арест и след изваждане на нож, за да се отбранява от преследвачите си. Ваденето на оръжие срещу униформени там е равносилно на смъртна присъда и  Георги/ Джордж я получи.

Момчето е дете на брата на водещата и вероятно от сайта очакваха да я видят в черно, облята в сълзи и скубеща косата си пред зрителите. И сеирът щеше да е пълен.

Но никой не знае истината. Сърцето на бившето момиче на късмета може да е кървяло, но не и това на продуцентите. Предаването е развлекателно и никой от зрителите не иска да види една смачкана и тръшкаща се водеща. Гала е добър професионалист и може да си сложи всякаква маска. В последното за годината предаване тя е длъжна да бъде усмихната, та ако ще и покривът на  дома й да е паднал и да я е ударил по главата.

Това, което показа, беше завидно самообладание, а не непукизъм. Едва ли има леля, на която да не й пука за смъртта на племенника й. Едва ли има жена, която ще празнува с усмивка, когато детето на брат й лежи в моргата.

От съответния сайт не знаят и какви са отношенията в семейството. Братът отдавна живее в САЩ, тотално е поамериканчен и може би не поддържа топли връзки със сестра си, а децата с леля си. Може и да е обратно. Всеки ден да се чуват. Никой не е бил свидетел нито на едното, нито на другото.

Погребението е във вторник и има достатъчно време българската леля да отиде да оплаче  американския си племенник. Възможно е и тя да няма виза и да не може да отиде. Но да им изпрати пари, каквито в момента са им нужни за церемонията, а те нямат.

Важна е обаче сензацията.

Защо не плаче на екран?

Защо не направи един хубав театър, та да има сайтовете какво да пишат?

Но сензация на гърба на една трагедия и едно убито момче е грехота да са търси.

Но откога пък някои сайтове имат чувство за грях и срам?

Или поне малко уважение…

Как мислите, трябваше ли днес Гала да плаче пред всички българи, или да го направи тайно сама, след като си изпълни служебните задължения?

И кои сме ние да я съдим?

Автор Станислава Славова, istinata.net

Б. А. Тази статия е оригиналът! В който и сайт да я видите после, предупреждаваме, че е преписана без наше съгласие.

Tagged

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *