Коварен Евросъюз иска да ни вкара в Шенген и еврозоната, за да не можем да напуснем никога ЕС!

Свят

Евродепутатите бързат като на пожар и настояват да бъдем приети в Шенген, едновременно и със сухопътните, и с морските и с въздушните си граници.

Комисията по граждански свободи, правосъдие и вътрешни работи на Европейския парламент призова тази вечер за възможно най-бързо приемане на България и Румъния в Шенген, съобщи пресслужбата на Европарламента.

Призивът на комисията по правосъдие и вътрешни работи ще бъде включен в доклад на Европарламента, който се очаква да бъде приет през декември.

Евродепутатите настояват да бъдем приети едновременно и със сухопътните, и с морските и с въздушните си граници. И допълват, че осъществяваните сега гранични проверки при пътуване от и до Шенгенското пространство имат отрицателно икономическо въздействие.

Призивът е отправен към Съвета на Европейския съюз, като се отбелязва, че от сегашното положение губят не само двете държави, но и останалите членки на съюза.

Европейската парламентарна комисия посочва, че разширяването на Шенген не следва да бъде обвързвано с недостатъци в областите на убежищата и миграцията.

Това бързане означава, че България няма пари да охранява границите си. А Брюксел не иска да дава пари за охрана.

И в двата случая ситуацията е патова. Но все пак ще се наложи някой да направи отстъпка. Дали това ще е ЕС или Борисов – никой още не знае. Но ние не се съмняваме в отговора.

Борисов ще е. И той отново ще троши български държавни пари, за да слугува на Брюксел. И да ликвидира напълно България като суверенна държава.

Но идва Видов ден. И то много по-бързо, отколкото се иска на Борисовците. И скоро те ще се чудят къде да се скрият или по-точно в коя миша дупка да се заврат.

 

Tagged

3 thoughts on “Коварен Евросъюз иска да ни вкара в Шенген и еврозоната, за да не можем да напуснем никога ЕС!

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *