Зловещ слух разтърси Бургас! Кой намушка 11-годишната Никол в асансьора? Истината ще ви потресе!

България отблизо

Спомняте си зловещото убийство, което разтърси Бургас на 20 август, нали?

Тогава 11 – годишната Никол бе намерена в асансьор, цялата в кръв, прободена с нож в гърлото. За престъплението бе обвинен 15-годишния Иван, който пък се запознал с момичето в интернет. Чатили си и решили да се срещнат. За какво? Ами да пушат наргиле!

Къде? На тавана на блок в „Меден рудник“, въпреки, че ученичката живее близо до Морската градина.

Двамата се срещнали в центъра, качили се на градския транспорт, пътували до далечния комплекс и чак в асансьора на блока се скарали къде да пушат, а Иван извадил нож от джоба си и намушкал момичето, защото не било съгласно да ходят на тавана.

Още тогава бургазлии не повярваха, че убиецът е Иван. Момчето било с лека умствена изостаналост, учело по специална програма с ресурсен учител и едва можело да пише. Как е осъществявало контактите си по интернет и как е убедило отличничката да излезе с него остава пълна загадка. Освен това никога не е проявявало агресия, обясниха още тогава от училището. Напротив, било от най-кротките в класа.

Още по-голяма загадка е защо дрехите на сочения за убиец са чисти, без капка кръв по тях. Убийство в такова малко пространство като асансьор  и при положения, че е намушкана сънната артерия, предполага много кръв. Фонтани от кръв. А по дрехите и дори по обувките на момчето няма нито капка.

Още по-странно. Веднага след убийството Иван отишъл пред блока и започнал да си играе с малките деца. Той обичал тяхната компания, люлеел ги на люлките, играели си на криеница, гонели се из градинката. Не дружал с момчета на негова възраст. Малчуганите го привличали с чистотата, невинността си и били точно на неговата „вълна“, занимавали ги игрите, а не мадами и наргилета. Същата вечер игрите продължили до 22 часа и нищо, ама нищо не показвало, че току що е убил друго дете

За нула време полицията залови Иван и го тикна в ареста. Намери ножа в контейнер за боклук, намери чата между него и Никол и го обяви за убиец. Оттогава до днес момчето е в ареста. Наскоро имаше дело за смяна на мярката, но бе оставен в кауша, защото можел да извърши ново престъпление.

Странно е и че досега той отрича да е убивал Никол. Признава за срещата им, признава, че са се скарали, че се разочаровал от капризите й и я оставил през блока, в който щели да пушат наргиле.

Психиатричната експертиза пък го определи като напълно вменяем и осъзнаващ какво върши.

Тоест той няма психични отклонения, само леко забавено развитие, трудно би могъл да осъществи толкова кърваво убийство и да го планира предварително, както и да си изгради след това солидно алиби. А алиби са му всички баби пред блока, с чиито внуци си е играл.

На поредното съдебно заседание за гледане на мярката му за неотклонение Иван пак отрече да е убивал момичето. Според родителите му той е спокоен в ареста и смята, че ще открият истинския убиец. Майка му и баща му също се надяват това да стане. А вече е минала повече половин година от престъплението, но дело срещу Иван реално няма.

Това накара бургазлии отново да се съмняват той ли е истинският извършител. Колко време й трябва на прокуратурата да подготви обвинението?

Наистина ли убиецът е едно хлапе, което дори не е можело да си напише домашните без чужда помощ? Не се ли прави опит за прикриване на истинския извършител?

Никол е имала 3000 приятели в интернет. Същия ден са я видяли и с друго момче, но така и не се разбра кое. В автобуса и в „Меден рудник“ също е засечена да говори и с трети младеж.

След няколкото набързо разкрити убийства в България, в Бургас отново се заговори, че Никол не е загинала от ръката на Иван, а някой друг е забил ножа. А в града се разхожда истинският убиец.

Припомня се  и случая в Борисовата градина, където стотици знаеха, че убиецът е Йоан, познаха го и на снимката,  но заради връзките на баща му с полицията, кошмарното деяние се прикриваше.

Същите съмнения се появиха и след необяснимо самоубилия се шесторен убиец от Нови Искър.

В България обикновено или престъплението се приписва на някой умствено изостанал, или клошар, като случая в Пловдив, или заподозреният се самоубива, коментират в социалните мрежи.

А кой уби малката Никол?

В Бургас се шушука, че никога няма да стане ясно.

Автор Станислава Славова , istinata.net

 

 

Tagged

3 thoughts on “Зловещ слух разтърси Бургас! Кой намушка 11-годишната Никол в асансьора? Истината ще ви потресе!

  1. ТАКА И НЕ РАЗБРАХМЕ КОЙ Е ИСТИНСКИЯ УБИЕЦ НА НИКОЛ !ИЛИ САМО АЛА БАЛА !АМАН ОТ НИЩОДУМИЕ !

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *