Иван Ласкин се закани да чупи зелени платени кратуни! Вижте какво вбеси актьора!

България отблизо

Иван Ласкин избухна гороломно в социалната мрежа, вбесен от  случая с убитото от питбул 3-годишно дете.

Актьорът е потресен, че жена от Перник поиска да осинови кучето, за да не го умъртвят във ветеринарната  лечебница и да нарушат правата му. Няколко екоорганизации ревнали за съдбата на  животното и са готови да обградят мястото, където го изследват в момента, ако има опасност за живота му.

Милозлива булка от Перник пък публично пожела да го осинови и да го гледа, понеже „животинчето“ било подложено на тормоз, като го затворили в лечебницата.

Ласкин нарече в типичния си стил всички защитници на псето – дебили.

Според артиста всички, които искат да осиновяват това четириного са човекомразци и сбъркани хора.

Ето какво написа Иван в социалната мрежа:  „Еколози” искали да осиновят кучето-убиец!!! А стига бе,  дебили прости! Ами ако аз изям тригодишно невинно детенце,  ще ме осиновите ли?  Ще правите ли стачки, демонстрации?

То бива платена дебилщина, обаче вие минахте всички граници.  Колко от вас купени от разни НПО-та  дрисльовци са носили килограми  сол на гърба в планината,  защото  дивечът има нужда от сол, за да може да изкара зимата? Колко са посадили дърво? Колко са се погрижили за природата?

Вие водите социален и обществен живот на жълтите павета, посреняци такива! Вие природа не сте виждали, обаче я защитавате. От площада…

Видя ли “зелен”, съвсем ще ми позеленее, защото лично ще му счупя мандибулата! Нещастници! Капути платени!

Защо не отидете да протестирате в гората, която опустошават и роми и родни бракониери?  Защото ви е страх, нещастни мърльовци! Да не си изкълчите крачетата в марковите маратонки, да не си изцапане новите якенца и да не ви опъне някой на някой дънер, докато четете опорните си точки на протеста.

Куче ще осиновявате! Куче-убиец!

А детето?

Или то за вас няма значение, прости дебили.

Кой ви плати за тази идиотска акция?

Или мозъците ви са промити вече от „екология“ и „милост“ към животните.

А милостта към хората? А разкъсаното от кучето детенце?

Защо не осиновите дете-сирак, а куче-убиец?

Скапаняци зелени! Не ни ядосвайте!

Живейте жалкия си животец, без да ни го натрапвате! – пише вбесеният Ласкин.

Автор Станислава Славова , istinata.net

 

 

Tagged

6 thoughts on “Иван Ласкин се закани да чупи зелени платени кратуни! Вижте какво вбеси актьора!

  1. Браво Иване! Ако направиш нещо, протест, побой над тези насрани НПО-та, революция, то аз съм втория! Писна ми от педерасти и лапачи на пи.ки, за някакви си мижави стотинки!

  2. Не ми харесва Ласкин по принцип. Но…в случая е АБСОЛЮТНО ПРАВ!! Няма дори една дума на съчувствие за детето, ама „животинката“ видите ли, била подложена на тормоз! Наистина нямам думи! Хора ли сте?

  3. Дебел дебил,кучето за разлика от човека никога няма да те нарани без причина!!!! Само хората го умеят това,и то перфектно ! Детето ще порасне и ще отлети,но кучето ще ти е вярно до гроб. Има един филм -„Хачико“,изглед
    ай го !!!!!

    1. Н е е ясно кого защитаваш но ако е кучето наистина си агресивен комплексар .Иван е прав много гниди се навъдиха като защитници на нещо само да се докопат да някаква облага .

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *