И врачка се метна да помага на Борисов! Алена гадае бъдещето по…номера на бюлетината. Прочетете! Ще се спукате от смях!

България отблизо

Своята прогноза за това как номерата на партиите в бюлетината за европейските избори ще се отразят на изхода от вота направи по БТВ Радио астрологът и нумеролог Светлана Тилкова – Алена.

По думите й, бюлетината на ГЕРБ – №12, е носител на нови симпатизанти, на умение да бъде проведена спокойна и достойна предизборна кампания, но не толкова от телевизионния екран и студийните дебати, колкото с разговори по места, а където е възможно звездите изискват да присъства и премиерът Бойко Борисов като лидер на ГЕРБ.

Бюлетина №18, с която ще се яви БСП, говори за кармична разплата и кармично наказание. „Номерът на бюлетината разкрива защо БСП е избрала начин за водене на предизборна кампания, сякаш се готви за бой последен с врага“, обясни Алена.

Според нумерологията бюлетина №20 за ДПС е носител на мощно пробуждане, което отново е нож с две остриета, защото говорим за партия, обвързана с много и различни като характеристика членове.

Бюлетина №3 за ВМРО е носител на предупреждение да внимават на кого се доверяват, защото може да се окажат обградени от ласкатели, които работят във вреда на партията и дори сигурният им един евродепутат да не се окаже на границата на избираемостта, обясни астрологът.

Бюлетина №14 за „Атака“ привидно носи глобална промяна, но пречупена през изискването на денят на регистрация на партията. Налага изискване кампанията да е в рамките на умерения тон, за да не се окаже, че вместо симпатизанти са си спечелили негативи и неприятели и партия „Атака“ не излъчи евродепутат.

Бюлетина №1 за Валери Симеонов е предпоставка за непремерен устрем, водещ към проблеми, въпреки че се смята за гарантирано успешно ново начало, но тук факторите, които повлияват негативно изборите са достатъчно, за да кажем, че ще е чудо, ако сдружението на Валери Симеонов има представител в Европарламента, обясни Алена.

Бюлетина №13 за Демократична България е носител на кармична разплата и кармично наказание, ако не осъзнаят изискването на годината на Юпитер, не преценяват думите си, говорят уверени, че знаят и са прави, но всъщност имат пропаст от липси в знанията си. „Пак ще повторя – печелят коректните, а не тези, които искат да спечелят чрез нападателност и критикарстване“, каза още тя.

Алена коментира и бюлетина №10 за АБВ, която по думите й е носител на предупреждение, че само от техните правилни действия и притъпяване на ината по време на кампанията, зависи дали ще имат представител в Европарламента или надеждата им няма да се оправдае.

Колко зор, колко мъка!

А можеше да каже: „Звездите ми говорят, че ГЕРБ“ ще победи. Пак щяха да й пратят същите пари.

Ето какво предрече в началото на годината и нищо не се сбъдна. Вижте ТУК.

 

Tagged

2 thoughts on “И врачка се метна да помага на Борисов! Алена гадае бъдещето по…номера на бюлетината. Прочетете! Ще се спукате от смях!

  1. и Господ да слезе не може да ми помогне,аз го знам ,ама нали се осрахме,как да си тръгна ей така,поне осиранено ни да бъде пълно

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *