Каракачанов шокиращо: Стига сме слушали Брюксел! ВМРО ще напусне коалицията, ако ГЕРБ продължават да работят зад гърба ни!

България отблизо

„Не знам защо и на кого беше нужно да се премахват преференциите и премиерът реагира много правилно“, заяви преди минути по БНТ Красимир  Каракачанов.

„Крайно време е политиците да спрат да си правят експерименти с изборното законодателство, защото това винаги се обръща срещу тези, които го правят. Така се случи с кодекса на Манолова. Преди всякакви избори, а те напоследък са всяка година, се променя това законодателство. Стига толкова. По-добре партиите да се концентрират върху това, което са обещали на избирателите си“, коментира той.

 

Бях заедно с премиера Борисов на конференцията по сигурността в Мюнхен, когато той научи от медиите, че преференциите падат. Той обаче реагира светкавично и правилно, подчерта Каракачанов.

 

„Не е нормално да ограничават преференциите. ГЕРБ не могат да говорят за мажоритарен вот, заради партийни сметки. Практиката показа, че всеки пипнал изборите, пропада“, каза още той. 

 

„Ако не искаме хората да псуват „на майка“ парламентаризма, и да не ходят да гласуват, можем да измисляме, всякакви неща като електронно гласуване и подобни“, допълни вицепремиерът.

 

„Ако ГЕРБ подкрепят ДПС, аз и ВМРО нямаме място в коалицията. Циганското население в България, и тази част, която смята, че има само права, но не и задължения, и тези хора, които посягат на живота, имота и парите ви, нямат място. Законът е еднакъв за всички. През 90-те нямаше защитници на цигани изнасилвачи на баби, защото полицай му ударил шамар“, категоричен бе министърът на отбраната.

 

„Българските политици свикнаха някой друг да взема решенията за страната ни. Стига сме слушали Брюксел. Няма ефект да се доказваме пред тях, вижте с какво се занимава Европа – джендъри и трети пол.  Защо трябва да питаме детето какво е – момче, момиче или марсианче“, завърши Красимир Каракачанов.

loading...

Tagged

2 thoughts on “Каракачанов шокиращо: Стига сме слушали Брюксел! ВМРО ще напусне коалицията, ако ГЕРБ продължават да работят зад гърба ни!

  1. не трябва да се интересуваме повече от „аферата с българските паспорти“?!

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *