Кой разплака клетата Караянчева? Кой й клати столчето? Истината, която ще ви потресе!

България отблизо

Като народни представители ние трябва да си вършим работата, а не да се крием из коридорите на парламента, каза назидателно шефката на НС Цвета Караянчева.

Аз мисля, че играта с кворума изобщо не носи позитиви нито на опозицията, нито на управляващите. Ако тия, дето  напускат залата смятат, че от неизпълнението на служебните си задължение ще получат по-голямо одобрение от електората, много се лъжат!

Хората са ни избрали и очакват ние да си вършим работата.  Преди два дена им казах, че явяването на работа като депутат в НС е въпрос на морал и граждански дълг“, размаха пръст тя. А то какво се случва? Бягат!

„Не добре това“. Според Караянчева непослушните депутати правят нещо скандално и лошо и това ще се отрази  върху доверието към НС и рейтинга му.

То пък един рейтинг…

9 процента…С него и без него все тая!

„Ние, народните пред допринасяме за това, дебатите не се водят в името на народа, а се водят на личностна основа и всеки напада другия и му вади кирливите ризи“, подчерта парламентарната шефка.

Ще призова колегите от опозицията да идват на работа, за да помогнат за кворума да се състои, защото в този парламент не се решават проблемите само на избирателите на ГЕРБ, а само техните депутати са тук!

Липсата на кворум единствено и само бие по рейтинга на парламента, подчерта Цвета Караянчева и допълни, че „политиката на празния стол не носи дивиденти на никого“.

Ние обаче сме се мобилизирали и си осигуряваме кворум сами, похвали се тя.

Само че и един човек от мобилизираните да не се яви на работа, кворумът пада.

Не бива да се прави така, отсече наследничката на Цецка.

И отсече: Нека опозицията не си мисли, че е победила. Не се намираме в предизборна ситуация и няма основания за провеждането на предсрочни парламентарни избори, както говорят някои по телевизията.

Това изказване повече беше за нейно самоуспокоение.

Защото ако има избори, гори и тя.

Не само няма да е шеф на парламента, но и може даже да не влезе в него.

А това е голяма болка!

За нея!

Не за нас!

Автор Станислава Славова, istinata.net

Б. А. Тази статия е оригиналът! В който и сайт да я видите после, предупреждаваме, че е преписана без наше съгласие. 

Tagged

3 thoughts on “Кой разплака клетата Караянчева? Кой й клати столчето? Истината, която ще ви потресе!

  1. НЯКОЙ МОЖЕ ЛИ ДА МИ ОТГОВОРИНА ВЪПРОСА : ЗАЩО В НАРОДНОТО СЪБРАНИЕ СЕ ПРИЕМАТ ЗАКОНИ С ПО-МАЛКО ОТ 121 НАРОДНИ ПРЕДСТАВИТЕЛИ ? ЗАЩО НЕ СЕ СПАЗВА ПРИНЦИПА 50 ПЛЮС 1 ? ЗАЩО НЕ РЕГЕСТРИРАЛИ СЕ ДЕПУТАТИ ИМАТ ПРАВО ДА ГЛАСУВАТ ? ЛЕГИТИМНИ ЛИ СА ЗАКОНИТЕ ПРИЕТИ С 61 НАРОДНИ ПРЕДСТАВИТЕЛИ ?

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *