Костадин Костадинов: Тази държава не я приемам за държава, тя се владее и управлява от чужди агенти

България отблизо

Предлаганият от Министерството на земеделието, храните и горите проектозакон застрашава националната сигурност, тъй като позволява на чужденци да купуват българска земеделска земя. Управляващите са длъжни да защитят националния интерес и независимост на държавата, категорични са от ПП „Възраждане“.

Лидерът на формацията Костадин Костадинов заяви: „Нима България не е член на ЕС и не може да определя правилата в съюза като пълноправен и равноправен член, нима решенията в ЕС не се взимат с консенсус.“ Костадинов е възмутен от един евентуален аргумент за падане на мораториума върху купуването на земеделска земя от чужденци, че страната ни ще трябва да плаща глоби, като несъстоятелен на фона на останалите последици, които биха били много по-страшни.

Нима България е подчинена територия, колония на брюкселската администрация, запита Костадин Костадинов и призова управляващите да защитят националния интерес. Само така те ще докажат, че „България не е зависима държава, васална територия, която се управлява от компратадори, продажници и национални предатели“.

Лидерът на „Възраждане“ заяви, че те вече са стартирали законовите процедури, по които могат да се противопоставят на приемането на проектозакона на МЗХГ и са готови „на всички законови и извънзаконови средства и методи“, за да спрат националното предателство.След като държавата се управлява от мутри, и тя се превръща в мутра, според Костадинов, а управляващите са нагли, безцеремонни и арогантни. Така самите управляващи не ни оставят избор, освен да се радикализираме, посочи Костадин Костадинов.

Тази държава ние не я приемаме за държава, тя се владее от чужд окупационен елемент, управляват ни чужди агенти. Тези хора не само продават, а подаряват българска земя, разпали се Костадинов и като пример даде, че ние сме единствената държава, която дава безплатно земя на САЩ за военни бази. Нужен е закон за дегерберизацията, посочи още Костадинов, според когото партията ГЕРБ напълно се е сляла, както по времето на комунизма, с държавата.

По думите на Костадинов България е донор на ЕС във всяко едно отношение и финансово и като демография, тъй като младите, квалифицирани, работоспособни и фертилни хора бягат от страната. Сега сме заплашени и че ще си подарим земята на чужденци, предупреди Костадинов и два пъти заяви, че са готови да спрат това с всякакви средства.

Tagged

1 thought on “Костадин Костадинов: Тази държава не я приемам за държава, тя се владее и управлява от чужди агенти

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *