Кристалина Георгиева ОПРОВЕРГА бащата на валутния борд: България е ДЛЪЖНА да приеме еврото! Вижте ТУК!

България отблизо

Преди доста време Кристалина Георгиева бе позорно изгонена от българския народ, понеже нейната дейност в страната бе насочена изцяло против нашия национален интерес и в услуга на чужди политически и финансови мераци.

Малко след това бе позорно изхвърлен, отново под натиска на хората в България, и нейният нескопосан племенник Симеон Дянков. Всички си спомняме, че неговата малка бюджетна пица стана синоним на некадърност и обслужване на враждебни за нашата родина интереси.

Въпреки това, госпожата пак се меси и дава съвети какво България трябвало да направи и какво – не. Този път обаче в ролята си на главен изпълнителен директор на Световната банка. Разбира се, този пост й е даден не заради някакви нейни митични умения. Западът й даде този пост като награда за антибългарска дейност.

Съдете сами. Навремето тя ни „съветваше“ да приемаме колкото може повече мигранти, радикални мюсюлмани от арабските страни и Африка, защото така нашият генофонд щял да се подобри. И раждаемостта щяла да се увеличи. Независимо от това, че в такъв случай нямаше да останат българи в България.

От хубаво ли, унгарският премиер Виктор Орбан забрани приема на всякакви мигранти в Унгария? И не прави ли същото Доналд Тръмп в Съединените щати? Може да се каже, че дори Тръмп надмина Орбан в битката с мигрантите. Понеже той изпрати и армията срещу тях.

Но Кристалина Георгиева, с усмихнато изражение на лукава вуйна от село, каканижеше врели – некипели, как мигрантите щели да подобрят демографската ситуация в страната. Не е ли това христоматиен пример за антибългарска дейност?

По същият начин, сега тя развива теорията, че трябвало да приемем еврото. Наскоро тя нагло заяви, цитирана от news.bg, че „България имала естественото и необходимо задължение да влезе в чакалнята на еврозоната“. И нищо нямало да се случи, а просто в еврозоната щяло да има „едно столче, на което да пише България“.

И след това, с византийска хитрост госпожата заявява: „Притесненията на хората, че заплатите в страната ще се променят, ако се приеме еврото, са неоснователни“.

Нищо подобно. Заплатите ще се променят. Защото българският лев ще се превърне в евро. И минималната заплата от 540 лева ще стане 265 евро.

Нещо повече. Заплатите ще станат по-малки, а цените ще се увеличат. И то минимум два пъти. А в доста сфери и много повече. Затова в задачата се пита какво ще може да си купи българинът с двойно по-малка заплата, при двойно и тройно по-високи цени?! Отговорът е – едно голямо нищо.

Но този факт изобщо не притеснява госпожата. Не я притеснява и фактът, че капацитети далеч по-големи от нея, като бащата на валутния борд Стив Ханке, ни заклеват да не приемаме еврото, защото това ще бъде страшна катастрофа, след която България едва ли ще може да се възстанови.

Вижте анализът на Стив Ханке ТУК.

И точно заради това, ние виждаме ясно, че Кристалина Георгиева, Световната банка и Международния валутен фонд, заедно с Брюксел, нарочно ни тласкат към приемане на еврото. И към подготвяното от тях „самоубийство“ на българския народ.

Защото, изпробваните досега начини като унищожаване на икономиката, насаждане на най-дивия възможен капитализъм в България, разграбването на всички ресурси на родината ни, не можаха да ни унищожат като нация и като държава.

Затова, сега глобалистичният брюкселски елит, подпомаган от българските си пудели, вкарва в играта своята тежка артилерия. Да загроби напълно финансовата система на страната. И да я унищожи.

Защото от евентуалното приемане на еврото, печеливши ще са само богаташите. А потърпевши ще са всички български граждани.

Иначе Бащата на валутния борд Стив Ханке нямаше да ни предупреждава няколко пъти, да не приемаме никакво евро. Защото народът ще загине. А заедно с него и държавата.

Автор Иво Македонски, istinata.net   

Tagged

2 thoughts on “Кристалина Георгиева ОПРОВЕРГА бащата на валутния борд: България е ДЛЪЖНА да приеме еврото! Вижте ТУК!

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *