Марешки към Каракачанов СМРАЗЯВАЩО: Силата ви е в КОКОШКАРСКИТЕ сделки!

България отблизо
Вчера военният министър призна, че преговорите за така желаните от него скъпи самолети не вървят. Че е твърде вероятно и да няма сделка. И че делегацията му не може да договори във Вашингтон приемлива цена.
С други думи, най-после си призна, че няма капацитета да защити националния интерес. Това заявява в своя позиция лидерът на партия „Воля“ Веселин Марешки.
„Преди няколко дни американският посланик каза, че е наясно колко непосилна е цената за България, но пък сме щели да станем стратегически партньор. Не знам за колко наивни ни взима. И със самолет, и без самолет, България е така разположена на Балканите, че винаги ще имаме гео-стратегическа роля. Въпросът е как я използваме в интерес на държавата и народа.
Един бивш военен министър, военен експерт – Тодор Тагарев, казва в интервю, че самолетът към момента не съществува, на хартия е, и ще започнат да го произвеждат, ако го платим предварително. Тоест, лъсна поредната лъжа – че ще се плаща разсрочено. Друг факт – с нашите, български народни пари, ще бъдат отворени 4 000 работни места в Америка. 4 000!!! Това призна в свой пост в социалните мрежи съветникът на Тръмп, Джон Болтън. Даже той говори за „приноса на България за осигуряването на работа на 4 000 американци и за усилията, които полага народът ни да си купи този самолет”.
Не, народът не иска да полага усилия за такава покупка. Иска политиците да положат усилия народът да има пари в джоба си. Защо бедният и изстрадал български народ, голяма част от който живее на прага и под прага на бедността, да дава милиарди, за да има работа за други народи. Къде във всичко това виждате държавническо мислене, още по-малко патриотизъм?!
На военния министър ще му кажа едно – слаби сте в големите сделки, не ви бива. Има много да учите. Явно силата ви е в кокошкарските.
Така че предлагам от името на „Воля-Българските родолюбци“: парламентът да отмени решението за започване на преговорите за купуване на Ф-16. Делегацийката на Каракачанов във Вашингтон спешно да бъде върната обратно и да не правят повече нищо, защото и дотук се изложиха много. Настояваме правителството да се заеме с много по-важните задачи. Със спешни мерки за повишаване стандарта на живот на народа. Няма да се уморя да повтарям – първо българите и техните доходи, после всичко останало“, заявява още той, цитиран от Блиц.

istinata.net

Tagged

3 thoughts on “Марешки към Каракачанов СМРАЗЯВАЩО: Силата ви е в КОКОШКАРСКИТЕ сделки!

  1. На г-н Марешки известно ли му е, че на всяка публична личност, която отстоява българските интереси, рано или късно, международната финансова олигархия и местните лакеи започват да го ръфат….

  2. 🙂 Ако някой ме пита – нямаме нужда от тия самолети!

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *