Марешки се изгаври грозно с президента Радев! Познайте чия е поръчката!

България отблизо

Ръководството на ПП „Воля“ проведе работно съвещание, с което се поставя началото на вътрешно-партийната дискусия за кандидатури, които партията да издигне за поста кмет на София на предстоящите догодина местни избори.

Сред имената, които бяха коментирани, бе обсъдено и името на Румен Радев, предадоха от пресцентъра на партията. „Според социолозите той е с много висок рейтинг. Така че не би трябвало кметската надпревара да го изплаши. Този пост дава много правомощия –тъкмо ще свърши нещо реално за народа”, коментира лидерът на „Воля“ Веселин Марешки.

Този път обаче изказването на аптечния бос със свален имунитет се прие на нож от обществеността. Опитът му да се шегува нелепо с президента, за да го уязви, не само беше несполучлив, но и нелеп.

Президентът има още две години мандат и е избран на това място от народа!

Да бъде предложен за кмет, е все едно сам да се разжалва и от генерал да стане майор. Народът не иска това, г-н Марешки.

Нелепата  гавра с рейнинга също е несполучлива, да не кажем и глупава.

Спечелете си вие такъв рейтинг, аптекарю, след това се вглеждайте в този на другите. А според последните социологически проучвания няма да влезете и в парламента при евентуални избори, тъй като нямате и 4 процента одобрение. Тогава за какво ви е президентът? Да ви вдигне оклюмалите гребени ли?

Аргументът „тъкмо ще свърши нещо реално за народа“ е злобен и смешен!

Вие, г-н Марешки, какво реално свършихте за народа?

Няма да ви запомним с нищо друго, освен с опитите си да се присламчите към някоя партия и да влезете в управлението. В началото правехте мили очи на Борисов, той не ви взе в коалицията и лично му поискахте оставката, даже вот на недоверие щяхте да внасяте. После патриотите се разклатиха и пак започнахте да правите мили очи на министър-председателя. Стискахте си имунитета до последно, а после го дадохте, защото ви подозират в престъпление. Това е, което свършихте и по време на изказванията в парламента не мислехте за народа, а правехте опити да си рекламирате аптеките и бензиностанциите.

В политиката сте една нула, но дрънкаща и нападаща.

Сега отново лаете.

Този път срещу президента. Да се отъркате в рейтинга му и да ви забележат покрай него. И да угодите на ГЕРБ, които единствено могат да ви задържат в парламента.

Да познаем ли кой е поръчителят на тази гнусна атака? Всъщност то се вижда и с просто око.

Не закачайте президента!

Той върши за България всичко, което е в правомощията му! И народът е зад него.

Въпросът е кой стои зад вас?

И най-вече какво ви мисли!

Автор Станислава Славова, istinata.net

Б. А. Тази статия е оригиналът! В който и сайт да я видите после, предупреждаваме, че е преписана без наше съгласие.

Tagged

1 thought on “Марешки се изгаври грозно с президента Радев! Познайте чия е поръчката!

  1. „ОТМИНИ ПРОСТАКА С МЪЛЧАНИЕ“ ……ДА ГО КОМЕНТИРАШ Е НЕДОСТОЙНО..НО, ЗАКЛЮЧЕНИЕТО ЗА УПРАВЛЯВАЩИТЕ ДЪРЖАВАТА Е , ЗАДЪЛЖИТЕЛНО !

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *