Мая Манолова тръгна да сваля Борисов! Ето шокиращите факти!

България отблизо

Мая Манолова е човекът с най-много брой желаещи тя да се кандидатира за кмет. Гласове „против“ засега не сме чували“.

Това заяви по Нова телевизия зам.-председателят на Парламентарната група на „БСП за България“ Георги Свиленски. Той добави, че председателят на БСП Корнелия Нинова ще вземе отношение, след като приключи номинационният процес.

„Като председател на Националния съвет и член на БСП, единствената задача и цел, която може да има Корнелия Нинова, е да свали ГЕРБ от властта в София. Защото това е знак за свалянето на ГЕРБ от власт в цялата държава“, заяви Свиленски. „Всеки, който би допринесъл за свалянето на кмета Фандъкова  и мнозинството на ГЕРБ от власт, би получил подкрепата и на ръководството, и на председателя. Бойко Борисов започна своя поход към властта именно от София. Би следвало и неговият залез да започне от София“, отбеляза Свиленски.

Преди няколко дни Мая Манолова заяви, че решението дали да се кандидатира за кмет на София ще бъде нейно. Тя отбеляза, че опитите да бъде сплашена няма да успеят.

„Това, което ще подкрепи моето окончателно решение, ще бъде интересът на гражданите“, бе категорична омбудсманът.

Ясно е, че някой много се притеснява от моята кандидатура за кмет на София, каза омбудсманът на Република България в интервю за предаването „Здравей, България“ по Нова телевизия и настоя, че управляващите полагат усилия да я сплашат. Но тези усилия на властта само я амбицират да се кандидатира и да помага на хората./dir.bg/

istinata.net

Tagged

1 thought on “Мая Манолова тръгна да сваля Борисов! Ето шокиращите факти!

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *