Министър Ангелкова получи „Оскар“ за…патриотизъм

България отблизо

Министърът на туризма Николина Ангелкова  отпразнува националния ни празник в…САЩ.

Вместо да вее трибагреника, тя предпочете Холивуд  да се отърка в червения килим и  да присъства лично на раздаването на  „Оскар”-ите.  Това е събитие къде по-важно от някакъв си там национален празник!

Ангелкова побърза да обясни, че е сред парада на суетата по лична покана от нейни  приятели, а не на държавно посещение. /Има си и хас да е на държавно, но при ГЕРБ всичко е възможно/.

„Това е най-хубавото събитие, на което съм присъствала“ – изчурулика по Нова тв министърката. „Киното има изключително общо с туризма, затова  за мен е огромна чест и привилегия да присъствам тук”, допълни тя.

И се похвали, че си е направила снимки с  Майкъл Дъглас, Силвестър Сталоун, Салма Хайек, Гал Гадот и други знаменитости.

За целта Ангелкова се беше барнала в рокля от лилава дантела от моден дизайнер. Явно искаше да конкурира, или поне да е в крак с тоалетите на суперзвездите в Холивуд.

Няма да коментираме дали сме конкурентноспособни точно на този килим и то точно госпожа министърката!

Само ще попитаме няколко неща.

„Оскарите“-те ли са по-важни, или Националният празник?

Какви са тези министерски заплати, че да си позволиш такъв тоалет и такава екскурзия, само и само да си направиш снимки с няколко актьора от висшата лига?

Защо няколкото сайта, които отразиха тази зашеметяващо „важна“ новина тотално забраниха коментарите под нея? От какво се страхуват?

И всъщност какво общо имат наистина туризмът с киното? Ще прожектираме филми на туристите в Слънчев бряг, или ще си направим екскурзия до САЩ, за да си покажем роклята?

Питаме и отговор не искаме!

И на слепите е ясно!

Автор Станислава Славова , istinata.net

Tagged

3 thoughts on “Министър Ангелкова получи „Оскар“ за…патриотизъм

  1. БЕ, ТЯ РАЗДАДЕ СУМА ТИ ПАРИЦИ НА КИНО ЗВЕЗДИ ДА РЕКЛАМИРАТ НАШИТЕ КУРОРТИ! ЗВЕЗДИТЕ ВЗЕХА ПАРИЦИТЕ И ОТИДОХА ДА ЛЕТУВАТ В СВОЙТЕ СИ КУРОРТИ! ЗА НАШИТЕ – КУРорти…

  2. Тази в лилавата рокля виждала е пасмината, която пътува в Конкорд за нашите курорти???!!!!!!!
    Или е тръгнала да получава Оскар за тъпотията си?
    Без съмнение, обаче е конкурирала по красота холивудските артистки.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *