На бала на олигарсите, Борисов се изгаври с народа: Комунистите няма да ви спасят! Ще си плащате за всичко!

България отблизо

За комунистите няма по-добро от чуждите пари. За съжаление, останахме единствените, които продължаваме да се съпротивляваме срещу думата „безплатно”.

Популизмът стигна дотам, че всеки се надпреварва да предлага безплатни неща. Безплатни неща в живота няма. Безплатното за едни означава по-високи данъци за тези, които работят. Това заяви по време на Петия годишен бал на КРИБ министър-председателят Бойко Борисов.

„Ще трябва да вдигаме данъците накрая. Държим тези прогнозируеми данъци и ще ги държим докрай.  Комунистите най-обичат чуждите пари, да ги вземат, както 1944 г. за една нощ са отишли и са иззели всички – и къщи, и предприятия, и са ги фалирали. За каква реиндустриализация говорят колегите?

Кремиковци, азотно-торовите заводи, които отровиха почвата… На 1 май ни изкараха да правим манифестация в София, когато валеше дъжда от Чернобил. Тези престъпници…”, ядоса се премиерът.

„Що за популизъм див се разви? Всеки излиза и вика: да е безплатно всичко! Приходните агенции работят на макс, затова има пари в държавата. Защо БСП и ДПС като управлявахте заедно, не го направихте това, защо не махнахте данъците? Няма да се връщаме през 2 години, за да ви оправяме финансите. Този популизъм, в който всеки иска всичко да е безплатно, ще доведе до тежък катаклизъм. Здравият разум е напуснал и тези, които зная, че са разумни”, добави той.

„Можете да разчитате на нас, че няма да пипаме данъците. Те са най-добрата среда, която България може да си позволи. На финала сме за чакалнята за Еврозоната. Това е добре – ще спре изкушението на банките в лошите кредити. Който не иска – има и Европа на втора скорост. Но ние не искаме да оставяме там. Ние искаме да си гарантираме еворото”, подчерта министър-председателят./blitz.bg//

Цветанов се махна, Борисов започна да говори като Цветанов. Затова скоро ще му припари и на него под краката. Народният гняв ще го връхлети със страшна сила. Да видим тогава кой трябва да плаща „обяда“ – олигарсите или народа! Защото според „Бащицата“ , народът трябва да плаща всичко, а олигархията само да лапа печалбите. Няма да стане!

istinata.net

Tagged

2 thoughts on “На бала на олигарсите, Борисов се изгаври с народа: Комунистите няма да ви спасят! Ще си плащате за всичко!

  1. Когато гледам тази миризлива мърша олигофрен и кръвопиец до тъпанара питекантроп Боко,ми се повръща!Този гнусен лайнар, председател на КРИБ, (Канибали,разбойници,измекяри и бандити),в мое присъствие,при едно от посещенията си в САЩ ,където изобщо не трябва да се допуска,купи скъпа електроника и нагло заяви,че я купува за подкуп на двама министри,сега е едва ли не е ангелче!Само в БълХария могат да се случват подобни неща!

  2. А,бе,ако ще ни спасяват комунисти като Боко,аман ни е работата !? Та тоя е фурнаджийска лопата- ту комунист, ту антикомунист,после пак комунист и т.н. Лъже като дърт циганин,прави се на антикомунист, а е член на БКП още на осемнайсетгодишна възраст!?

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *