Невероятно! Валери Симеонов ще скочи с релса на врата от бургаския мост, ако…

България отблизо

„Аз ще се върна в Бургас, ще отида на бургаския мост, ще си закача една релса на врата, ще скоча и ще се удавя.“

Това заяви пред  вестник „Сега“ вицепремиерът Валери Симеонов, попитан какви ще бъдат действията на кабинета, ако и следващата инстанция потвърди решението на тричленния състав на ВАС.

На 27 юли тричленен състав на Върховния административен съд  отмени промените в Плана за управление на Национален парк „Пирин“, приети от Министерския съвет през декември 2017 г. Според върховните съдии при издаване на административния акт са нарушени разпоредби на Закона за опазване на околната среда

и на Закона за биологичното разнообразие и не са извършени екологична оценка и оценка на въздействието върху околната среда.

На заседанието на кабинета другата седмица вицепремиерът Симеонов ще предложи държавата да обжалва решението на тричленния състав на Върховния административен съд.

„Трябва да има последователност в поведението на всеки индивид и на всеки орган. Министерски съвет има решение за приоритетно подпомагане на изграждането на втори лифт. Така че задължително трябва да обжалваме„, заяви Симеонов.

Източник: offnews.bg

Tagged

1 thought on “Невероятно! Валери Симеонов ще скочи с релса на врата от бургаския мост, ако…

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *