Неочакван обрат: Скалъпиха заговор и срещу Корнелия Нинова! Какво става в политиката?!

България отблизо

Избраникът на вътрешната опозиция в БСП за мястото на Корнелия Нинова бил шефът на столичните социалисти Калоян Паргов, твърдят източници от „Позитано 20“.

Отлюспените „другари”, които по няколко петилетки търкаха плюшените тапицерии в парламентарната зала, сега си намериха нов „лидер”. Обещават му светло бъдеще, свалят му звезди от политическия небосклон…, та дори го калесват за премиер.

Но преди това задачата на заговорниците е да провалят БСП на предстоящите избори за европейския парламент, катастрофална загуба на партията, която да бъде основание за смяна на председателя й.

Но политическата памет на обикновените редови членове на столетницата не е чак толкова къса. Те си спомнят откъде изгря звездата на момчето от „Връбница”. Спомнят си го като много близък и доверен човек на Яне Янев, който пък искаше да забрани БСП. Спомнят си, че Калоян Паргов, като представител на РЗС, по поръчение на лидера си Яне Янев, внесе документите на партията за регистрация на парламентарните избори.

Но Калоян вече е „зрял политик“, социалист, обикаля посолства, ходи по коктейли, разхожда костюми за по няколко хиляди евро, а нощем сънува ту стола на Корнелия, ту стола на Бойко.

А само как в началото стоеше плътно до Нинова и охотно позираше пред фотографите/blitz.bg/

Дали тази информация е истина, засега никой не може да каже. Но ако се доверим на народната мъдрост ще кажем, че „няма дим без огън“. Нещо става около Корнелия Нинова, много са недоволните, че трябва да се движат в нейната сянка. А най-недоволен може да бъде и самия Калоян Паргов, защото имаше времена, когато той беше лице на БСП. И нищо чудно да си е помислил, че става за шеф на БСП повече от Нинова.

Tagged

6 thoughts on “Неочакван обрат: Скалъпиха заговор и срещу Корнелия Нинова! Какво става в политиката?!

  1. Искам всеки път да пиша коментари, по много от темите които засягате, но не виждам никакви коментари от други. Какво става тук с тия коментари, чете ли ги някой? По всички други сайтове, където коментираме, има множество други, дори и много на противниковия лагер. А тук нищо не се вижда. Нарочно ли ги криете? Покажете всички коментари за да стане някакъв дебат.

  2. БОЖЕ Пази България от лъжливи новини!
    Кога Паргов е бил лице на БСП? Защо Кирил Добрев все пуска лъжи нека да види себе си че май той се готви за Председател на мястото на Корнелия !
    Писна ни от тъпотии

  3. Кой Паргов ли? Напоследък явно пречи на някой защото все го спрягат човека за опозиция а като гледам той си е принципен винаги и не е нагъл !

  4. Оооо грешка ! Нинова няма да си отиде като председател заради загуба на Евроизбори НО Кирил Добрев ще си отиде !
    Каза го и явно сега му пари на дупето за да излизат такива статии хахаххаха

      1. Позитански номера, нямат си работа и все се клеветят един друг . Смвшници

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *