/Не/очаквано отмъщение! Борисов изхвърли Цветанов с шут! Седмоапартаментникът вече е Господин Никой в ГЕРБ

България отблизо

ГЕРБ създава Председателски предизборен щаб, в който ще участват партиите, подкрепили листата на ГЕРБ и СДС за изборите за Европейски парламент на 26 май, съобщиха от пресцентъра на партията.

 

Председателският щаб ще оглави председателят на ГЕРБ Бойко Борисов, а членове на щаба ще бъдат председателите на всички партии, които подписаха споразумения за политическо сътрудничество.

 

Идеята на щаба е да се обменят и обсъждат различни теми и послания, свързани с провеждането на предизборната кампания за евродепутати.

 

Така структуриран Председателският щаб, означава, че Борисов изземва лидерските функции на Цветан Цветанов в предизборната кампания.

 

Това може да се тълкува само по един начин – Борисов поема контрола над партията, нещо което досега беше преостъпил на заместника си.

Всъщност нещата са по-дълбоки.

Отдавна в ГЕРБ тлее борба за надмощие и Цветанов бавно започна да присвоява електората. Той ходи по срещи и сбирки, той стяга редиците, а Борисов остава на второ място. Цветанов дава сигнали и че иска да приватизира цялата партия, или поне това, което остана от нея. И да изрита приятеля си.

Бащицата обаче предугади хода му и хитро го подхлъзна. Първо Цецо свали ГЕРБ в социологическите проучвания с цели 10 процента заради седмия си апартамент и частния асансьор. След това започнаха да падат като гнили круши останалите с апартаментите. Партията заора дъното. Борисов повери поне предизборната кампания на стария си другар, но той и това провали. Снима се с младежи с тениски с надписи „Долу ГЕРБ“, позволи да го освиркат по площадите и нагло започна да кара под строй служители в малките общини да ходят на предизборни митинги.

Това тотално отврати хората.

Борисов се хвърли да спасява партията, а дните на Цветанов са преброени.

На ГЕРБ май също…

Tagged

1 thought on “/Не/очаквано отмъщение! Борисов изхвърли Цветанов с шут! Седмоапартаментникът вече е Господин Никой в ГЕРБ

  1. 🙂 Да… Голям майтап, но засрамили се няма да има! А за срам са май твърде много. Власт, пари- това са най- важните неща за боклуците със циганска жилка. Много се размножи тая некадърна измет. Търтеите му с търтеи! Няколко милиона трябва да бъдат изгонени извън пределите на тая България поради това че са вредни! Да останат 1 млн. ама истински българи!

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *