Нидал Алгафари: Румен Радев се е запътил към властта. Това е неморално!

България отблизо

Изказванията на президента по телевизията в тази обстановка са най-малко неморални!

„Когато знаеш, че няма как да се случи каквото казваш, говориш ангро, но на него (Румен Радев) това му е напълно наясно, съветниците са му обяснили какво и как трябва да стане. Всичките му изказвания от последните година и нещо са само за едно – да храни собственото му его, което някой явно го ощетява по някакъв начин. Влиза в някакви разговори с народа, както го бяха посъветвали погрешно“. Така оцени изказванията на президента Румен Радев в „Офанзива с Любо Огнянов“ експертът по политически пиар Нидал Алгафари.

По думите му при нови избори Румен Радев, дори с гласовете на БСП, няма големи шансове.

„Той загуби много. Както и един друг народен представител, който преди дни поиска да обяви, че БСП ще влезе в парламента само да гласува оставката на правителството и за извънредни избори. Кристиан Вигенин. Какви избори по това време!? Това е видът говорене – опозиционер, да ми пляска собствената публика“, допълни Нидал Алгафари.

За срещата на президента с Бойко Борисов в президентството, той каза: „В ситуация, в която е България, бе логично и нужно да се обединят всички сили в България, да намерят начин някой да хвърли мостове, за да бъдем обединени в изключително тежката криза, която се задава“, изтъкна Алгафари.

Според него „Румен Радев вероятно се е надявал, че след тази среща всичко ще се обърне към него, той да бъде ръководителят, нещо като служебен премиер, да влезе в роля на главнокомандващ, да управлява генерал Мутафчийски, който би трябвало да бъде на подчинение на главнокомандващия и да му дава заповеди. И затова много хора се чудеха, дали да е извънредно или военно положение, защото при второто първият човек щеше да бъде държавният глава. При извънредно положение трябваше да е министър-председателят, но така се накърняваше егото му“, отбеляза Нидал Алгафари.

Б.Р.

А ние питаме г-н Нидал: С какво толкова му пречи президентът?

Чии разпореждания изпълнява, като го изкарва по-черен и от престъпник?

В чий хор пее и срещу колко?

Сигурен ли е, че президентът не мисли за народа, а само за рейтинга си?

Не чете ли мнението на хората в социалните мрежи?

И не на последно място – точно в ден на траур и мъка на човека, а не политика Радев, морално ли е да го нападаш в гръб?

Всъщност защо питаме, когато морал и ГЕРБ е оксиморон?

Станислава СЛАВОВА, Istinata.net

Tagged

5 thoughts on “Нидал Алгафари: Румен Радев се е запътил към властта. Това е неморално!

  1. Този защо не отиде там, от където е дошъл а се вре , където не му е работа ?!

  2. МНОГО ДОЛНОПРОБНО СЛУГИНСТВАНЕ! ТОЛКОВА ЛИ СИ ЗАКЪСАЛ ЗА ПАРИ! ИЛИ БОКО ДА ТЕ ВКЛЮЧИ В НЯКОЙ ЩАБ!!!

  3. Има един човек,. който е вторачен в рейтинга си и всички знаем кой е той. И този човек много се дразни, че има една институция, която не му се подчинява. Като народ имаме нужда поне от един държавник, който да защитава неговите интереси без да е загрижен най напред да си пълни собствената банкова сметка. Най големия „недостатък“ на Радев е че нямат нито един компромат, който да ну изкарат и да го направят послушен. Ето защо такива платени клакьори търсят под вола теле.

  4. сирийски изтърсак на курва от България,под крилото на Гелосания

  5. Ти подлога на Борисов ли си ? Много му завиждате на Президента , ама зависта е грях

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *