Ново двадесет: Русофили ЗАПЛАШВАЛИ Александър Йорданов, но не се знае с какво! Намесва се ДАНС!

България отблизо

Атлантическият съвет на България призова главния прокурор, МВР и ДАНС да реагират във връзка с отправени заплахи срещу кандидата за евродепутат Александър Йорданов.

На 16 април той ще представи в Добрич книгата си „Патриотични уроци“, в която развенчава митове от най-близката ни история. Във връзка със събитието срещу него са отправени заплахи от русофилите, които преди месец се опитаха да осуетят представянето на книгата на Иво Инджев „Измамата „Сан Стефано“ в добруджанския град.

„Тук не е Москва и Русия! Тук е България, а тя е НАТО и ЕС! Напомняме, че г-н Александър Йорданов е сред малцината обявени досега кандидати за европейския парламент, които са последователни антикомунисти, българофили, евроатлантици, отстояващи националните интереси от домогванията на Русия.“ – се казва в позиция на АСБ, публикувана на Фейсбук страницата на организацията.

От Атлантическия съвет посочват, че ако при представянето на книгата на Иво Инджев подразделението на МВР в Добрич е било изненадано, сега няма подобно извинение – седмица преди събитието конкретни лица и политическа организация призовават за саморазправа и линч на политик, отстояващ българския национален интерес.

„Очакваме бърза и адекватна реакция от държавните институции на Република България! Надяваме се, че ще бъдем своевременно уведомени за предприетите превантивни и последващи мерки за търсене на наказателна отговорност на извършителите на тези престъпни деяния, които вярваме, че бързо ще бъдат открити.“ – призовават от АСБ.

Сайтът faktor.bg съобщи, че заплахите срещу Александър Йорданов са отправени от партия „Възраждане“ на Костадин Костадинов.

Как са отправени и къде по-точно, не се уточнява.

Както и с какво точно е заплашен „мастития“ ни политик.

 

Tagged

3 thoughts on “Ново двадесет: Русофили ЗАПЛАШВАЛИ Александър Йорданов, но не се знае с какво! Намесва се ДАНС!

  1. Той не е никакъв българофил щом е наследник на убиец на деца, а България е една и нито е Русия нито е НАТО и ЕС .Българофилите пазят националните интереси преди всичко и пред всички,а този антикомунист или фашист или както му е удобно да се нарича да се маха от политическата сцена и да се скрие в мазната дупка от която е изпълзял преди 30 години и лапа държавни пари с омразата си която излъчва към всеки който не споделя неговото мнение.Това ли му е демокрацията заради която преди 30 години народа скочи да извоюва и плаща все още цената …И това зловоние ще защитава интересите на България в ЕС,жална ни майка от такива защитници като него ,Паси и другите подобни…

  2. И друг път писах – тоя е лакомо , ненаситно прасе . Най-мекото определение за него – перфектна фурнаджийска лопата ! Готов да лиже всякакви задници , за да извлече някаква материална изгода . Доказателството са комунистическите му изяви преди 10.11.1989 г. – същият изрод като друг подобен – Спас Гърневски !

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *