Общински съветник от Варна се изгаври с майка на две деца. Била грозна, затова нямало общинско жилище за нея

България отблизо
Виждала ли си се в огледалото на какво приличаш, не знам кой ще те вземе. Това са думи на общински съветник от Варна към майка на две деца, едното от които с увреждания.
Информацията за случилото се е на Здравко Тодоров, който е присъствал на скандала. А думите на съветника са политически и човешки цинизъм.

За недопустимото поведение на общинарите сигнализираха и други хора във Фейсбук.  Антония Петрова пише: Това е скандално! Днес председателят на Общински съвет – Варна Тодор Балабанов е изгонил от сесията майка на две деца, едното с увреждания, която е имала неблагоразумието да зададе въпрос: Защо никой не отговаря на искането й, след като от 10 години чака да бъде настанена в общинско жилище и отговаря на всички критерии за това. Председателят на Общински съвет първо е дал думата на жената за изказване, после й я отнел, защото въпросът не бил по същество по точката в дневния ред и накрая е извикал полицай, който да я изведе от залата заедно с детето й, което е с увреждания.

Иначе  припомняме, че  зам- кметът на Община Варна, Пейчо Пейчев, живее в общинско жилище (110 кв.м) срещу 86 лв месечен наем…

 

Здравко Тодоров отбелязва: Присъствах на част от изказването на жената и скандала след него. Потресен съм!!! Потресен съм от държанието на един от „общинските съветници“!!! Летяха обиди към жената от рода на : „Тебе като те гледам не знам кой ще те вземе“и т.н. Недопустими изказвания към жена и то от устата на обществена личност избрана от варненци!!!

Пак идват общински избори.

Този път гражданите нека да помислят добре за кого ще гласуват.

Защото после ще ги изкарват с полиция и ще ги наричат грозни, ако случайно се обърнат към съветниците с някой свой проблем.

Източник: Фрогнюз

 

Tagged

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *