Ответният удар върху президента не закъсня! Замесиха сина му в пиянски скандал и бой заради момиче

България отблизо

Инцидент пред столично заведение изяснява полицията. В петък вечерта след скандал в него започнал бой между две компании.

По неофициална информация от МВР, там е бил и синът на президента Румен Радев.

Обстоятелствата около сбиването и участниците в него все още се установяват.

От президентството засега няма коментар, съобщава btv.bg.

Според свидетели, момчето не е намесено в боя, не е арестувано, а скандалът бил заради момиче.

Тази информация идва веднага, след като президентът критикува властта днес за избора на самолети. Още на обед предвидихме, че ще има контраудар и той не закъсня.

Новината за скандал между две компании е от петък и е пазена досега, тъй като е незначителна. Веднага обаче след изказването на Радев, тя бе съобщена в централната емисия.

Най-вероятно този случай ще се окаже като катастрофата на бащата на Радев, смятат запознати. А е възможно и момчето да не е участвало, коментират други.

Очаквайте подробности!

Tagged

3 thoughts on “Ответният удар върху президента не закъсня! Замесиха сина му в пиянски скандал и бой заради момиче

  1. AЛЧНИТЕ НЕКАДЪРНИ управници на какво друго са способни, освен да измислят компромати срещу ДЪРЖАВНИЯТ НИ ГЛАВА??????!!!!!! те със ЗЪБИ и НОКТИ бранят НЕКАДЪРНОТО ИМ управление!!!!!!!!!……..ДО КОГА бе господа ще се пънете да сте във властта????????????!!!!!!!!!!!!! НИЕ БЪЛГАРСКИЯТ мислещ Народ несме балъци, НИЕ сме ОТВРАТЕНИ от идиотските ВИ изпълнения !!!!!!!!!!!!!!!!!!!! ПОДАВАЙТЕ си Оставките- ОМРЪЗНАХТЕ НИ !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

  2. СПОКОЙНО БЕ ХОРА – ПАК ЩЕ НАМЕРЯТ НЯКОЙ ПЕДАЛ СВИДЕТЕЛ И ЩЕ ДОКАЗВАТ, ЧЕ НСО Е ПАЗИЛО МОМЧЕТО, ЧЕ СЕ Е НАМЕСИЛ И Е ИЗНАСИЛИЛ МОМИЧЕТО. ЧАКАЙТЕ МАЛКО, ВСИЧКО ЩЕ СИ ДОЙДЕ НА МЯСТОТО.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *