От последните минути: Стефан Данаилов е приет в тежко състояние в бургаска болница

България отблизо

Бившият министър на културата и народен артист Стефан Данаилов бе приет току-що в бургаската многопрофилна болница „Бургасмед”, пише бургаски сайт.

Оказа се, че линейката пристига от хотел в Приморско, където и без друго разклатеното здраве на майор Деянов се е влошило до степен, в която е трябвало да бъде транспортиран и хоспитализиран в Бургас. Линейката бе ескортирана от черен джип, от който излязоха двама мъже – софиянци, вероятно негови близки приятели.

Репортер на изданието направил опит да разбере какво се е случило и приближил 76-годишния пациент, който по принцип е добронамерен независимо от състоянието и не отказва разговор с журналисти. Този път обаче видът му бил отчайващ. Данаилов опитвал да артикулира изречение, но не му се удавало. Носилката бе насочена към Отделението по травматология и ортопедия. Най вероятно актьорът е претърпял инцидент и в момента му правят снимки.

От доста време бившият министър  е в тежка депресия, предизвикана след смъртта на съпругата му Мария. Данаилов нямал към този момент проблем със злокачественото заболяване, с което той се бори от години. Бил в ремисия, но сега изглежда състоянието му е критично, информира изданието.
Данаилов е в Приморско по работа. Той участва в спектакъл, който в момента се играе в летните театри.

Предполага се, че в хотела му се е случил някакъв инцидент.

По последни данни той е настанен в ортопедията на болницата със счупена тазобедрена става.

Според свидетели, издържал всичко мъжки и не охкал, въпреки че болките сигурно са били много силни.

Tagged

2 thoughts on “От последните минути: Стефан Данаилов е приет в тежко състояние в бургаска болница

  1. СТАТИЯТА Е КОПИ ПЕЙСТ ОТ СТРАНИЦАТА ФЛАГМАН,ДА ТАКА Е ,И НА СТЕФАН МУ СЕ СЛУЧВА ОТ ВРЕМЕ НА ВРЕМЕ ДА СЕ ПОБОЛЕЕ,ПО ВАЖНОТО Е ДА МУ МИНЕ ,ОЗДРАВЯВАЙ СТЕФАНЕ !!!!!!!!!!

  2. Със сигурност миналата година гадни вируси и зарази предизвикваха ХОБ и имаше много болни хора. Заразите се разпространяваха не без помощиа и на много лошата хигиена предимно в болничните заведения. Аз лично също се разболях и щях да умра! Заразих се от болен човек с който лежахме заедно в софийската ревматология. Той имаше пневмония и го лекуваха лекарите според както на мен ми обясняваха от онкологично заболяване на дихателната му система. Аз носех обикновена маска, но тя не ми помогна. Няколко дни, може би седмица след като ме изписаха се почувствах много зле- Имах ниска температура, бронхите ми се бяха възпалили, не можех да дишам задушавах се, губеше ми се гласа. Никой лекар от русенските заразно отделение, тубдиспансер, уши нос и гърло, ендокринолози, уролози, невролози, лаболатории и др. специалности не можаха да ми помогнат, въпреки всичките лекарства, които вземах! Извадих късмет, че отидох да се лекувам в болницата в Искрец до Своге. Там попаднах на една възрастна пенсионирала се вече лекарка, която все още работеше и на няколко пъти сменяхме лечението и правехме лаболаторни изследвания. В тази болница за пръв път се почувствах добре и все още съм жив, но имам проблеми с бронхите, гласа и дишането! Цялата минала 2019 г. ходих на прегледи при пулмолози и лежах отново в Искрец и в диспансерните болници в Троян, Велинград и Роман… Все още имам проблеми и заболяването ми се превърна в хронично, трудно дишам на моменти, увредени са гласните ми струни и се водя болен от ХОБ!

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *