От последните минути: Стефан Данаилов е приет в тежко състояние в бургаска болница

България отблизо

Бившият министър на културата и народен артист Стефан Данаилов бе приет току-що в бургаската многопрофилна болница „Бургасмед”, пише бургаски сайт.

Оказа се, че линейката пристига от хотел в Приморско, където и без друго разклатеното здраве на майор Деянов се е влошило до степен, в която е трябвало да бъде транспортиран и хоспитализиран в Бургас. Линейката бе ескортирана от черен джип, от който излязоха двама мъже – софиянци, вероятно негови близки приятели.

Репортер на изданието направил опит да разбере какво се е случило и приближил 76-годишния пациент, който по принцип е добронамерен независимо от състоянието и не отказва разговор с журналисти. Този път обаче видът му бил отчайващ. Данаилов опитвал да артикулира изречение, но не му се удавало. Носилката бе насочена към Отделението по травматология и ортопедия. Най вероятно актьорът е претърпял инцидент и в момента му правят снимки.

От доста време бившият министър  е в тежка депресия, предизвикана след смъртта на съпругата му Мария. Данаилов нямал към този момент проблем със злокачественото заболяване, с което той се бори от години. Бил в ремисия, но сега изглежда състоянието му е критично, информира изданието.
Данаилов е в Приморско по работа. Той участва в спектакъл, който в момента се играе в летните театри.

Предполага се, че в хотела му се е случил някакъв инцидент.

По последни данни той е настанен в ортопедията на болницата със счупена тазобедрена става.

Според свидетели, издържал всичко мъжки и не охкал, въпреки че болките сигурно са били много силни.

loading...

Tagged

1 thought on “От последните минути: Стефан Данаилов е приет в тежко състояние в бургаска болница

  1. СТАТИЯТА Е КОПИ ПЕЙСТ ОТ СТРАНИЦАТА ФЛАГМАН,ДА ТАКА Е ,И НА СТЕФАН МУ СЕ СЛУЧВА ОТ ВРЕМЕ НА ВРЕМЕ ДА СЕ ПОБОЛЕЕ,ПО ВАЖНОТО Е ДА МУ МИНЕ ,ОЗДРАВЯВАЙ СТЕФАНЕ !!!!!!!!!!

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *