Очаквано и логично: Украйна се ПРИСЪЕДИНЯВА към Русия! Съюзната държава се ВЪЗСТАНОВЯВА!

Свят

Преди два дни, в Съвета на Руската федерация нарекоха плана на Киев за връщане на Крим и Азовско море, както и окупиране на Черно море, „абсурдно бълнуване“. И допълниха, че е много по-вероятно Украйна да се присъедини към Русия. И да положи началото на възстановяване на съюзната държава.

Руският сенатор Сергей Цеков, коментирайки мераците на украински парламентаристи за връщане на Крим и Азовско море, както и окупиране на Черно море, което да служи за американска база, отбелязва, цитиран от politpuzzle.ru, че не спира да се удивлява на нескопосаното каканижене на една малка част украински политици. Която, на всичко отгоре все повече оредява.

За сравнение припомняме, че при гласуването на закона за въвеждане на военно положение в някои области на Украйна, половината зала на Върховната Рада освиркваше Порошенко.

Според руския сенатор, е много по-вероятно самата Украйна, след като се отърси от русофобските болести, сама да почука на вратата. И да помоли да я приемат в състава на Руската федерация.

Сергей Цеков добави, че не друго, а самият живот ще подтикне украинците да осъзнаят, че бъдещето на страната им е възможно само в съюз с Русия. И че това ще постави началото на възстановяването на съюзната държава. А съюзната държава, от своя страна не е нищо друго, освен Съветския съюз, само че с ново наименование.

Ще отбележим, че това, което говори руският сенатор е напълно възможно да се случи. По простата причина, че сега в Украйна положението е много по-лошо, отколкото в България.

Хората обедняват не с дни, а с часове. Украинската икономика е разграбена и унищожена от олигарси. Стигна се дотам, че в столицата Киев вече няма топла вода.

По улиците на градовете бродят бандеровски банди, които изнудват и грабят населението. Всеки олигарх си има частна армия и вече започнаха да се бият един друг за остатъците от Съветска Украйна.

Поради това че не само в Украйна, но и в съседните държави тръгнаха на „гурбет“ много криминални елементи, престъпни банди и мафиотски структури, украински работници вече никой не иска да приеме в своята държава.

Социалното положение на хората е трагично. И се влошава с всеки изминал ден. Наскоро въведените санкции от Русия спрямо Киевския режим няма да спомогнат за подобряване на социалното положение.

Затова хората в Украйна нямат никакъв друг избор, освен на колене да се помолят на Кремъл и Русия. И да се присъединят колкото може по-скоро към Руската федерация.

Защото останалото означава потъване на Украйна в още по-голяма мизерия. Разбягване на украинските области към съседните държави. И пълен разпад на украинската държава.

Затова е напълно възможно и логично украинският народ да поиска да се присъедини към Русия. Понеже днешния киевски „елит“ е просто сбирщина, поставена по върховете на държавата от Вашингтон. И то със задачата да ликвидират Украйна. И тя да се превърне просто в територия под американски контрол.

Ето защо, съвсем скоро можем да очакваме присъединяване на Украйна към Русия. И даване на нов живот на Съюзът на независимите държави. Както сега в Русия наричат Съветския съюз.

Автор Иво Македонски, istinata.net   

Tagged

5 thoughts on “Очаквано и логично: Украйна се ПРИСЪЕДИНЯВА към Русия! Съюзната държава се ВЪЗСТАНОВЯВА!

  1. Докато „потрошенко“ е на власт,Украйна ще потъва като НАС !

  2. В ЕС трудно се живее, ако си гражданин на источноевропейска държава. но за средноевропейските това може и да не важи.

  3. Всичко това може да се случи, не само в Украина, тогава, когато Обикновеният Човек осъзнае лъжите по въпроса како значи „…да живееш добре…“ За съжаление това масово осъзнаване е мъчително, потно и кърваво….

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *